Kristina Radenković

Kristinina majka bila je očajna, zauvek je promenila ćerkin život ovom odlukom

Autor:

31.01.2024 16:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Obrazovanje Kristine Radenković više nije tajna



Kristina Radenković jedno je od najlepših lica naših malih ekrana, međutim, malo ko zna koju školu je završila pre nego što je ostvarila uspešnu karijeru. 

Ata Images

 

Atkraktivna voditeljka rođena je 5. decembra 1980. godine u Novom Sadu. Ima četiri godine mlađu sestru Marinu koja joj je, pored majke Snježane, najveća podrška u životu.

Pročitajte Ima ukusa, i te kako - Ovaj frajer je muž Kristine Radenković (foto)

Kao devojčica bila je veoma povučena i samo ju je škola zanimala, ipak, obrazovanje Kristine Radenković doskoro je bilo poznato samo najbližim ljudima. 

Naime, sa sedamnaest godina Kristina je krenula u radionicu glume kod Milana Pletana Plendže. Zahvaljujući njemu se otvorila i zaljubila u glumu. 

Na nagovor majke koja joj je postavila uslov da očisti prvu godinu kako bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti, prvo upisuje Prirodno-matematički fakultet. Oba fakulteta je uspešno završila.

Zbog posla Kristina donosi odluku da se preseli u Beograd. Prijavila se za emisiju „Evropsko lice“ koju je organizovao RTS i kao jedna od četvoro najboljih izveštavala je iz bekstejdža „Eurosonga“.

Pročitajte Neko usne, neko grudi, ali ne i ona - Ovo je Kristina Radenković korigovala na sebi, slika je pred vama

U godinama koje su usledile nastavila je da niže poslovne uspehe, a obrazovanje Kristine Radenković i bogato iskustvo u radu su za svaku pohvalu.

Komentari. (0)

Loading