Kristina Radenković

Kristina Radenković u jeku afere na RTS: Ovo je moja istina

Autor: Tanja Nikolić

04.03.2023 20:00

Foto: Nikola Ristić

Foto: Nikola Ristić

Popularna voditeljka i omiljeno lice javnog servisa Kristina Radenković otkriva svoj stav o aferi koja poslednjih dana potresa Srbiju i u kojoj se često spominje njeno ime i objašnjava kako je polomila zglobove obe šake na skijanjuDok se oporavlja od loma oba ručna zgloba, u jeku priprema za izbor pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, voditeljka Kristina Radenković (42) našla se, zajedno s još nekoliko kolega sa RTS-a, u centru afere o trošenju novca na spoljne porodukcije na javnom servisu.

Pročitajte Kristina Radenković konačno otkrila kako je došlo do kobnog pada - Samo sam ostala bez...

Nikola Ristić

 

 

Njeno ime je spomenuto u kontekstu kviza “Stigni me ako znaš” koji vodi poslednje tri godine. 

- Ne želim da dajem nikakve izjave dok se ne oglase nadležni organi i RTS - rekla je tim povodom Kristina. 

Nezgoda koju je imala na skijanju nije je dugo odvojila od posla. Nekoliko dana posle hirurške intervencije vratila se profesionalnim obavezama. 

Instagram

 

 

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kad polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo. 

Instagram

 

 

Bez bolesti, molim Francuski doktori su joj veoma brzo pružili odgovarajuću pomoć. 

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali ipak je uspeo da je namesti. Išla sam da je snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kad se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući.

Doktori u Ortopedskoj bolnici na Banjici utvrdili su da je operacija neophodna. 

- Medicinski tim je stvarno bio divan, ljubazan, pun duha, ne samo prema meni nego i ostalim pacijentima. Doktor Nemanja Jovanović je stručnjak za primer, veurjem da je pred njim velika karijera. Pokušao je i treći put da mi namesti ruku, dao je zaista sve od sebe da ne bih morala na operaciju. 

Pročitajte Kristina Radenković konačno otkrila kako je došlo do kobnog pada: Samo sam ostala bez...

Instagram

 

 

U prvim danima nakon hirurške intervencije mirovala je kod kuće, a najveća pomoć bili su joj suprug Nikola, porodica i jedna koleginica. 

- Ne znam šta bih bez Nikole, on mi je veliki prijatelj i oslonac. I njegova i moja porodica bile su uz nas, ali ne mogu da ne pomenem i kolege, pre svih Draganu Kosjerinu. Stvarno je prijatelj za primer, kad Nikola nije bio kod kuće, mogla sam da se oslonim na nju za sve što mi treba. I druge kolege su pokazale interesovanje i empatiju. 

Zbog povrede je propustila snimanje poslednjeg ciklusa popularnog kviza “Slagalica”, ali će mu se vratiti već polovinom marta, kad počinje snimanje epizoda za aprilski ciklus. Do tada će, čim bude skinula gips, odlaziti i na obavezne fizikalne terapije kako bi se što pre vratila u formu.

Ceo tekst pročitajte u broju magazina Gloria koji je u prodaji

Gloria

 

 

 

Komentari. (1)

Loading
Aca253

05.03.2023 09:01

Gde ima dima ima i vatre stara narodna poslovica