Goca Tržan

Goca Tržan ipak priznala: Varala sam ga

Autor:

14.12.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Goca Tržan priznala neverstvo, pevačica nikad iskrenija



Goca Tržan pronašla je 2015. sreću pored četrnaest godina mlađeg bubnjara Raše Novakovića.

Donedavno su pokušavali da se ostvare u ulozi roditelja, a o njihovom braku neretko kolaju brojne spekulacije. Sada je Goca Tržan priznala da je bila neverna.

Ata Images

 

Doduše, to je bilo davnih dana, u mladosti. Kako je pevačica otkrila, mnoge njene pesme su autobiografske, a jedna je posebno podseća na dane kada je bila neverna.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi.

Dok sam snimala pesmu i album „Zagrli”, raskidala sam s jednim dečkom, a već sam bila u vezi s drugim. Raspad! (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se – kazala je Goca Tržan nedavno.

Goca Tržan otkrila koje životne situacije opisuju njene pesme

– Kad sam, recimo, snimila pesmu „Srećo nečija” bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu... Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek.

Ata Images

 

Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma „Konobarice” je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba – dodala je pevačica.

Pročitajte Više nije mogla da izdrži, Goca Tržan otvorila dušu - Imala sam sve, ali se nisam osećala voljeno

– Imam i svoju tamnu stranu, s druge strane, koja je baš jako tamna. Dupli sam Rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje – navela je potom Goca Tržan za podkast „Život na note”.

– Pesma „Žena za jednu noć”, kad sam je čula, rekla sam: „Ovo je moja stvar, gotovo”. Ja tako osećam pesme – priznala je Goca Tržan.

Komentari. (0)

Loading