Milica Ilić

Ni Gordana, ni Mirjana: Najbitnija žena u životu Miroslava Ilića je jedna Milica, pesmu o njoj nikada nije otpevao

Autor:

21.11.2023 16:25

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Miroslava Ilića preminula je u 47. godini



Miroslav Ilić vredno se priprema pred tradicionalni koncert koji će održati za svoj rođendan, 12. decembra, u beogradskoj Štark areni.

Legendarni pevač nedavno je gostovao u emisiji „Exkluziv“, gde je govorio o detaljima iz privatnog života za koje javnost do sada nije znala.

Tako se dotakao najbolnije teme - smrti najbitnije žene u njegovom životu. Naime, majka Miroslava Ilića preminula je veoma mlada.

TV Prva printscreen

 

Malo ko zna da je pevač davnih dana snimio čuvenu numeru "Pesma majci" koju je posvetio upravo prerano preminuloj mami.

Kada govori o njenoj smrti, uvek spusti pogled i pronađe se pokoja suza u oku jer ne može da prežali što nije dočekala da vidi njegov uspeh.

Majka Miroslava Ilića nije bila zadovoljna njegovim životnim izborima

- Moja pokojna majka umrla je jako mlada i to mi je izuzetno teško palo, tada sam čak razmišljao da više ne pevam - rekao je Ilić pa dodao: 

ATA Images

 

- Moja majka je godinama brinula da li će njen Miro napraviti nešto u životu, a nikada nije dočekala.

Pročitajte Selo moje, lepše od Pariza - Zavirite u kuću Miroslava Ilića u Mrčajevcima (foto)

Nedavno gostujući u emisiji "Exkluziv" legendarni pevač otkrio je da nikada nije uživo izveo numeru za koju ga vežu samo tužne emocije, a koju je napisao Obren Pjevović.

- Moja pokojna majka se zvala Milica. Pesma se zove "Pesma majci" a i Obrenova mama se isto zvala. Moja majka je umrla jako mlada, imala je samo 47 godina. 

To je žena koju sam ja obožavao. Ne bih se vezivao za moju tugu lično, ja bih se vezao za tekst. Ta pesma je napisana pre nego što je moja Milica umrla, i stojala je u fioci - rekao je pevač.

Kada je majka Miroslava Ilića preminula on je smogao snage i snimio ovu numeru, mada je nikada nije otpevao na nastupu niti će.

Komentari. (0)

Loading