Žarko Laušević

Žarko, leti visoko... Supruga i deca neutešni, pretužne slike sa Novog groblja (foto)

Autor:

20.11.2023 14:49

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sahrana Žarka Lauševića počela je danas u 14 časova na Novom groblju u Beogradu



Kada je u sredu odjeknula vest da je Žarko Laušević preminuo, sve je na trenutak stalo.

Glumačka legenda izgubila je najtežu životnu bitku u 63. godini, a danas, sa početkom u 14 časova, održana je sahrana Žarka Lauševića, tačnije ispraćaj na kremaciju.

Ata Images

 

U prepodnevnim časovima u Jugoslovenskom dramskom pozorištu održana je komemoracija glumačkom doajenu, a velika sala njegovog matičnog teatra bila je ispunjena do poslednjeg mesta. 

Članovi porodice, kolege i prijatelji višeminutnim aplauzom poslednji put pozdravili su Žarka, a o govorima njegovih kolega pričaće se u danima koji su pred nama.

Sahrana Žarka Lauševića - deca i supruga u suzama

Beogradsko Novo groblje malo je da primi sve poštovaoce Lauševićevog lika i dela, njegove prijatelje i kolege. Porodica je kolima došla do kapele gde je primala saučešće, a može se videti da njih ovaj gubitak veoma boli.

Ata Images

 

Ćerke Žarka Lauševića, Asja i Jana, kao i njegov sin Dušan, došli su na groblje u crnini, a supruga Anita potpuno je slomljena od bola, te nije mogla da zaustavi suze.

Pročitajte Ovaj datum na ploči isti je kao kad sam ja ubio dva čoveka... Svetozar Cvetković rasplakao govorom na Žarkovoj komemoraciji

Glumci su za svog prerano preminulog kolegu doneli crvene i bele ruže kako bi mu odali poslednju počast

Ata Images

 

Među prvima na sahranu su stigli: Marija Vicković, Radoš Bajić, Andrija Milošević, Nedeljko Bajić, Viktor Savić, Olivera Viktorović, Jana Bjelica, Nemanja Bjelica, Miki Manojlović, Nebojša Dugalić, Vesna Trivalić, Irfan Mensur, Milan Marić, Petar Benčina, Vesna Čipčić, Branka Petrić, Siniša Kovačević, Ljiljana Blagojević, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Nela Mihajlović, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Dejan Lutkić.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading