Žarko Laušević

Ispunjena mu je poslednja želja: Poznato mesto i vreme sahrane Žarka Lauševića

Autor:

17.11.2023 09:15

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Sahrana Žarka Lauševića biće održana u ponedeljak



Žarko Laušević preminuo je u sredu, 15. novembra, u 63. godini posle kraće i teške bolesti.

Tužne vesti ispred porodice potvrdila je njegova supruga Anita, a sada je stigla informacija kada i gde će biti održana sahrana Žarka Lauševića.

Vesna Lalić

 

Legendarni glumac rođen je u Crnoj Gori, veliki deo života proveo je u Americi, gde mu i danas žive supruga i deca, pa se nije znalo gde će Žarko počivati.

Sahrana Žarka Lauševića, tačnije ispraćaj i kremacija biće održani u ponedeljak, 20. novembra, na Novom groblju u Beogradu s početkom u 14 časova. 

Sahrana Žarka Lauševića biće održana u Beogradu, supruga potvrdila

Podsetimo, legendarni glumac pojavio se pre nešto više od mesec dana na premijeri filma „Heroji Halijarda“, gde se poslednji put poklonio publici koja ga je sačekala sa ovacijama i višeminutnim aplauzom.

Ata Images

 

Iako se znalo da je bolestan, te da je izvesno vreme proveo na bolničkom lečenju niko nije mogao ni da pretpostavi sa kojim ozbiljnim protivnikom je Žarko vodio životnu bitku.

Pročitajte Skrivao je bol na licu - Žarko Laušević mesec dana pre smrti učinio je nemoguće

Poslednje dve nedelje života proveo je na lečenju u KBC „Bežanijska kosa“, a pored njega su sve vreme bile najmlađa ćerka Jana i supruga Anita.

Kako se navodi iz izvora bliskih porodici, dramski umetnik poželeo je da, kada dođe do toga, bude kremiran, što su njegovi najmiliji ispoštovali.

Komentari. (0)

Loading