Metju Peri

Sahranjen Metju Peri: Prijatelji i porodica nemi od bola (foto)

Autor:

04.11.2023 10:35

Foto: Photo by Frederick M. Brown/Getty Images

Foto: Photo by Frederick M. Brown/Getty Images

Sahranjen Metju Peri, svi prijatelji skrhani bolom



Svi su sa nevericom primili vest koja je prošlog vikenda osvanula u medijima da je čuveni Metju Peri preminuo u svom domu u Los Anđelesu.

Juče je sahranjen Metju Peri u krugu porodice i najbližih prijatelja, bez ikakve pompe na groblju koje se nalazi nedaleko od Warner Bros studija, gde su snimane sve sezone sitkoma "Prijatelji" koji ga je proslavio.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Služba i sahrana navodno su trajali dva sata, a na njima su, pored porodice slavnog glumca, bili i glumci Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks, s kojima je Metju Peri igrao u "Prijateljima".

Prema pisanju portala "Daily Mail", Dženifer Aniston, s kojom je glumac imao posebno blizak odnos, stigla je među prvima.

Sahranjen Metju Peri, roditelji nemi od bola

Preliminarni toksikološki nalazi pokazali su da u njegovoj krvi nije bilo fentanila i metamfetamina, za koje je poznato da ih je ranije koristio.

 

@autism_ghetto_penthouse Just absolutely heartbreaking and I didnt even know him in person. I can’t imagine how their hearts are hurting without their friend ❤️ #matthewperry #funeral #goodbye #friends #chandlerbing #mattman #keithmorrison #courteneycox #lisakudrow #jenniferaniston #davidschwimmer #mattleblanc ♬ If I Would Have Known - Kyle Hume

 

Nakon kraćeg ćutanja zbog šoka, oglasili su se i glumci s kojima je Metju Peri činio nezaboravnu šestorku u seriji "Prijatelji".

Pročitajte Zbog nje hteo sve da ostavi - Ova žena je bila najfatalnija po Metjua Perija

– Svi smo potpuno očajni zbog gubitka Metjua. Bili smo mnogo više od kolega. Mi smo porodica - istakli su oni u zajedničkom saopštenju.

- Ima mnogo toga da se kaže, ali sada ćemo zastati da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju.

 

 

Za sada, naše misli i ljubav su s Metijevom porodicom, prijateljima i svima na svetu koji su ga voleli.

Komentari. (0)

Loading