Metju Peri

Sada i zvanično, otkriven uzrok smrti Metjua Perija

Autor:

17.12.2023 10:00

Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Uzrok smrti Metjua Perija poznat je javnosti, ovo je prava istina



Čitava svetska populacija ostala je nema kada se pronela vest da je slavni glumac Metju Peri iznenada preminuo u svom domu pre malo manje od dva meseca.

Iako se mnogo spekulisalo, tek sada je poznat uzrok smrti Metjua Perija, prenose inostrani mediji.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Smrt zvezde kultne serije „Prijatelji" proglašena je nesrećom zbog „akutnih efekata ketamina", saopštilo je Odeljenje za sudsku medicinu okruga Los Anđeles.

Portparol iz Los Anđelesa je saopštio da je utvrđeno da je smrt 54-godišnjeg glumca nastupila kao akutna posledica efekata ketamina.

Uzrok smrti Metjua Perija ipak ima veze sa lekovima

- Faktori koji doprinose smrti gospodina Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj - navedeno je.

Photo by Jason Kempin / Getty Images

 

U izveštaju se navodi da je Peri bio na terapiji infuzijom ketamina, a poslednja doza je navodno uzeta nedelju i po pre smrti.

Pročitajte Sahranjen Metju Peri - Prijatelji i porodica nemi od bola (foto)

Podsećanja radi, Peri se godinama lečio od bolesti zavisnosti, a pre nekoliko godina konačno je uspeo u toj borbi. Sve detalje teških stanja kroz koje je prolazio opisao je u svojoj knjizi koja je postala bestseler širom sveta.

Ipak, njegov život prerano je ugašen, a sada konačno i znamo zašto.

Komentari. (0)

Loading