Metju Peri

Preminuo je baš na njen rođendan: Metju Peri bio je u vezi sa omiljenom holivudskom glumicom

Autor:

30.10.2023 09:52

Foto: Jason Memitt/Getty Images

Foto: Jason Memitt/Getty Images

Metju Peri preminuo je na rođendan bivše partnerke



Ne postoji osoba koja juče nije s nevericom primila vest da je Metju Peri preminuo u svom domu u Los Anđelesu.

Omiljeni Čendler iz sitkoma „Prijatelji” pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi i uz velike napore tima lekara iz Hitne pomoći, reanimacija je bila neuspešna.

Photo by Jason Kempin / Getty Images

 

Uzrok smrti i dalje je nepoznat, a ne znaju se ni detalji sahrane. Fanovi širom sveta opraštaju se od legendarnog glumca prisećajući se njegovih kultnih replika iz serije koja ga je proslavila.

Nikada Metju nije krio da je imao velikih problema sa opijatima, a pre nego što je ušao u mračni svet zavisnosti, ljubio je jednu od najlepših glumica na svetu.

Metju Peri preminuo je u subotu, a ona je tada napunila 56 godina

Mnogi su zaboravili da je Džulija Roberts bila velika Perijeva ljubav. Njihova romansa se dešavala sredinom devedestih godina.

Liaison/Getty Images

 

Za početak njihove romanse je vezana jedna zanimljiva priča. Naime, oni su se upoznali kada je Džulija gostovala u jednoj epizodi u „Prijateljima”. A interesantno je da je Robertsova u seriji glumila baš Čendlerovu devojku Suzi Mos.

Pročitajte Tuga - Ovo je uzrok smrti Metjua Perija

– Zabavljanje sa Džulijom je bilo previše za mene. Konstantno sam bio uveren da će raskinuti sa mnom – rekao je jednom prilikom Peri o vezi sa Džulijom.

Ono što je posebno tužno jeste činjenica da je Džulija Roberts napunila 56 godina 28. oktobra, a sudbina je namestila da je Metju Peri preminuo baš tog dana u ranim jutarnjim satima.

Komentari. (0)

Loading