Sanja Filipović

Zbog njega je ostavila briljantnu karijeru: Ova poznata odbojkašica je supruga Filipa Filipovića (foto)

Autor:

28.10.2023 11:57

Foto: Antonio Anhel /Ata Images

Foto: Antonio Anhel /Ata Images

Supruga Filipa Filipovića karijeru je ostavila po strani zbog porodice



Filip Filipović je nekoliko puta proglašavan za najboljeg vaterpolistu sveta, a tu titulu, kao i mnoge druge, uvek je posvećivao porodici. 

Poslednjih nekoliko godina vratio se u Beograd i uživa provodeći dane u rodnom gradu s najmilijima. 

O njegovom privatnom životu veoma malo se zna, pa se mnogi iznenade kada saznaju da je supruga Filipa Filipovića proslavljena srpska reprezentativka u odbojci.

Instagram

 

Naime, nekadašnji kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije je ceo svoj život posvetio da brižljivo izgradi uspešnu karijeru, a na tom putu najveća pomoć i podrška bila mu je dugogodišnja izabranica Sanja.

Sanja Filipović, poznavacioma sporta poznatija pod devojačkim prezimenom Hanušić, mogla je napraviti mnogo više u odbojci, ali se svega odrekla zbog ljubavi

Supruga Filipa Filipovića podarila mu je dvoje dece

– Sanja je sve podredila mojoj karijeri, stavila je sebe u drugi plan i večno ću joj biti zahvalan na tome. U jednom trenutku sve je moralo da se stavi na tas i dobro razmisli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Nisam bio u mogućnosti da bilo šta rizikujem, hteo sam da nastavim karijeru, a ona je ponela najveći teret – rekao je svojevremeno najbolji srpski vaterpolista Filip Filipović.

Pročitajte Ponovo na vrhu - Filip Filipović najbolji vaterpolista Evrope

 

.

Supruga Filipa Filipovića je sportski tip žene koja bez sporta ne može da zamisli život.

 

Upravo zbog toga mnogi smatraju da bi ona ponovo mogla da zaigra na odbojkaškom terenu. Ona i dalje redovno trenira i usklađuje sve obaveze oko dece sa zdravim načinom života.

Komentari. (0)

Loading