Aleksa i Teodora

Zvezde večeri: Sinoć su svi gledali u Aleksu i Teodoru Avramović (foto)

Autor:

25.10.2023 13:18

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Aleksa Avramović sa suprugom zablistao na crvenom tepihu



Sinoć je u MTS dvorani održana premijera filma „Čuvari formule” u režiji Dragana Bjelogrlića.

Na crvenom tepihu pojavile su se brojne ličnosti iz javnog života, a košarkaš Aleksa Avramović sa suprugom Teodorom pobrao je samo pozitivne komentare.

Ata Images

 

Košarkaški reprezentativac nije skidao osmeh s lica dok je pozirao znatiželjnim foto-reporterima u društvu prelepe partnerke s kojom je već nekoliko godina u skladnom ljubavnom odnosu.

Dizajnerka enterijera zadala je modni zadatak mnogim damama pojavivši se u sofisticiranom i prefinjenom izdanju.

Aleksa Avramović sa suprugom oduševio sve prisutne

Crnu „pencil” suknju od satena savršeno je uklopila uz nešto tamniju nijansu blejzera. Celokupan stajling upotpunila je zanimljivom belom košuljom, svedenim sandalama zlatnih tonova i šljokičastom torbicom.

Boško Karanović

 

Aleksa se odlučio za proverenu, sportsku kombinaciju. U prvom planu bile su bele patike, dok je kratke sive pantalone odlično uklopio uz karirani sako.

Pročitajte Aleksa Avramović osvojio Srbiju, a ona njega - Ovo je supruga popularnog košarkaša (foto)

Košarkaš je cele večeri čvrsto držao za ruku svoju lepšu polovinu, a koliko se vole, mogli su primetiti svi prisutni jer su konstantno bili nasmejani i lepo raspoloženi.

Aleksa Avramović sa suprugom se ne pojavljuje često u javnosti, te se može reći da je ovo i presedan da vidimo lepu plavušu pred objektivima.

Teodora je suprugu najveća podrška i savetnik, te verujemo da ga je i za sinoćnji autfit upravo ona posavetovala jer su zajedno bili najbolje stilizovan par.

Boško Karanović

 

A kako i ne bi kada Avramovićeva partnerka očigledno prati modne trendove, a pomalo ih i diktira.

 

Komentari. (0)

Loading