Teodora Avramović

Aleksa Avramović osvojio Srbiju, a ona njega: Ovo je supruga popularnog košarkaša (foto)

Autor:

11.09.2023 11:00

Foto: Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Foto: Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Supruga Alekse Avramovića njegova je najveća podrška, ovo je Teodora



Naš košarkaški reprezentativac Aleksa Avramović, osvojio je srca publike nakon što se rasplakao posle meča sa Kanadom, u kom je Srbija odnela pobedu i time se plasirala u finale Svetskog prvenstva.

Privatni život popularnog košarkaša od tada privlači dosta pažnje, pa su se mnogi zapitali ko je dama koja je osvojila njegovo srce.

Photo by Ezra Acayan/Getty Images

 

Supruga Alekse Avramovića zove se Teodora i rodom je iz Čačka. Ova lepotica u stopu prati svog izabranika i njegova je najveća podrška.

Pročitajte Ljubav bez granica - Roditelji Bogdana Boganovića žrtvovali su sve zarad njegovog uspeha, evo kako danas izgledaju (foto)

Ono što je još poznato o njoj to je da je lepa Teodora diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

Privatne fotografije sa svojom izabranicom Aleksa rado s vremena na vreme podeli na svom Instagram nalogu, te smo tako imali prilike da vidimo kako je ovaj simpatični par izgledao na svom venčanju.

Prošle godine u septembru osvanule su pomenute slike na društvenim mrežama, pa smo videli da je supruga Alekse Avramovića blistala u sofisticiranoj kreaciji, dok je on nosio klasično odelo.

Venčanje se odigralo u Teodorinom rodnom gradu, a među zvanicama našle su se sve Aleksine kolege, ali i velika rodbina, te je slavlje trajalo duboko u noć.

 

Komentari. (0)

Loading