Bogdan Bogdanović

Ljubav bez granica: Roditelji Bogdana Boganovića žrtvovali su sve zarad njegovog uspeha, evo kako danas izgledaju (foto)

Autor:

24.08.2023 18:00

Foto: Photo by Kevin C. Cox / Getty Images

Foto: Photo by Kevin C. Cox / Getty Images

Roditelji Bogdana Bogdanovića žrtvovali su sve zarad njegovog uspeha i sreće



Košarkaš Bogdan Bogdanović u žižu javnosti dospeo je posle objavljivanja informacije da će na prestojećem Mundobasketu predvoditi repezentaciju Srbije. 

Iako godinama slovi za uspešnog sportistu, Bogdan o privatnom životu retko govori u javnosti. 

ATA Images

 

Gostujući u emisiji "Kao sav normalan svet" košarkaški as napravio je izuzetak, pa otkrio detalje koje niko do tada nije znao.

Pročitajte Tragedija kakva se ne pamti, oglasio se Bogdan Bogdanović: Moje misli su...

- Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja.

Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek... Moja porodica je puna ljubavi i sreće.

Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učnili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni.

 

 

Roditelji Bogdana Bogdanovića nisu bili imućni, ali su se svim silama trudili da deci obezbede bezbrižno detinjstvo, a kasnije i kvalitetno obrazovanje.

- Tata je radio kao komericijalista dugo godina sa tečom u jednoj firmi, a mama je bila kasirka, trgovac.

Oni su se odrekli jako dobrih poslova u nekim manjim sredinama i statusa u društvu ne znajući u šta se upuštaju kada su otišli u Beograd.

Pročitajte Kapa dole - Bogdan Bogdanović na moćan način pružio podršku Noletu

Ali to su učinili zbog nas, da bi meni i sestri izabrali bolji put i bolji početak, kako mi ne bi živeli njihove živote. Već da imamo bolji početni položaj.

Oni su pohađali školu u Kužinama, to je jako malo mesto na severu Crne Gore. Beograd su izabrali da bi sestra i ja imali bolje uslove što se tiče školovanja.

 

 

Slavni košarkaš ne krije koliko je vezan za sestru koja mu je ujedno i najbolji prijatelj. 

- Uvek smo bili zajedno, išli smo u isti školu do srednje. Bila je dugo moj obezbeđenje i branila me od svih. Mnogo je jaka imam neviđenog prijatelja i najbolju setsru. Ona zivi sa mnom u Sakramentu gde studira

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading