Jelena Đoković

Uspomena iz srednjoškolskih dana: Ovako je Jelena Đoković izgledala pre udaje za Novaka

Autor:

15.08.2023 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Jelene Đoković iz školskih dana osvanula na društvenim mrežama, da li je prepoznajete?



Jelena i Novak Đoković godinama uživaju u srećnom braku i važe za jedan od najskladnijih parova. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana, kada su se kao tinejdžeri upoznali u Sportskoj gimnaziji.

Jelena koja je od Novaka starija 11 meseci se u to vreme interesovala za atletiku, te je sport bio jedna od glavnih tema tokom njihovog upoznavanja.

Pročitajte Svi su zanemeli kada su videli lice Jelene Đoković, da li će ponovo biti ona stara (foto)

Vrlo brzo par je uplovio u emotivnu vezu, a fotografija Jelene Đoković iz školskih dana osvanula je na društvenoj mreži Tviter. 

Naime, Novak je u to vreme počeo aktivno da se bavi tenisom, a neverovatni rezultati nizali su se kao perle zbog čega je postao interesantan srpskoj, ali i svetskoj javnosti. 

Naslovne strane je osim Đokovića krasila i njegova tadašnja devojka Jelena Ristić koja je izgledala potpuno drugačije nego danas. 

Ona je, naime, imala nešto tamniju boju kose, deblje obrve i desetak kilograma više nego sada. Vremenom njen izgled naišao je na promene, međutim, osmeh je i dan danas ostao njen zaštitni znak.

O svojoj izabranici Novak je uvek govorio biranim rečima, čemu svedoči i intervju koji je svojevremeno dao za domaće medije. 

- Jelena je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša. Hvala joj što je deo mog života jer uz nju i njenu ljubav uspevam da budem svesniji onoga za šta je vredno boriti se.

Pročitajte Romantika zamalo bila kobna - Novak je zaprosio Jelenu na nesvakidašnji način

Zahvalan sam joj što je posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u njenoj blizini. Volim je iz sveg srca - rekao je svojevremeno Novak za Blic. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading