Petar Grašo

Sve je počelo pre osam godina: Petar Grašo izneo nepoznate detalje ljubavi, kako će Hana reagovati?

Autor:

31.03.2024 16:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Petra Graša Hana Huljić sa njim je sarađivala pre nepune decenije, tada niko nije mogao da nasluti šta će se desiti



Petar Grašo i Hana Huljić nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka u najslađem društvu, jednoipogodišnje ćerkice, Albe.

Tada niko nije mogao da nasluti da će upravo ćerka Tončija Huljića postati supruga Petra Graša šest godina kasnije i da će mu roditi prvo dete.

Antonio Anhel / Ata images

 

U intervjuu za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" pop pevač rekapitulirao je nekoliko godina unazad, a osmeh na lice mu je izmamila fotografija sa lepšom polovinom sa projekta na kojem su radili pre osam godina.

Njihovi profesionalni putevi odavno su se ukrštali zbog pevačeve saradnje sa Tončijem Huljićem, ali kako je bio zauzet nikada ne bi ni pomislio da je upravo Hana prava žena za njega.

Supruga Petra Graša oduvek je volela da sarađuje sa njim

Da život piše romane shvatili su oboje kada međusobne emocije nisu mogli da iskontrolišu, a danas žive pravu bajku sa mezimicom.

printscreen

 

Ipak, listajući stare brojeve hrvatskog magazina, muzičar se prisetio trenutka kada su on i Hana snimali zajednički singl:

Pročitajte Upoznajte Albu, Hana Huljić podelila prvu fotografiju ćerke, ona je kao med! (foto)

- U ovom genijalnom danu, verovali ili ne, susreli smo se u ovom trenutku kada je ova fotografija koju gledate nastala.

Ona je svoje kadrove snimala ujutro, a ja u ostatku dana, tako da se praktično nismo viđali.

Antonio Anhel / Ata images

 

Da nam je neko rekao kako ću za osam godina ponovo videti ovu fotografiju ispred sebe, i da će mi neko reći - ovo je tvoja supruga i majka tvog deteta, verujem da bismo Hana i ja "umrli" od smeha, bacili "kosku" jedno drugom i rekli "šta ovi pričaju".

Život je interesantan reditelj i hvala mu na tome - zaključuje pevač.

Komentari. (0)

Loading