Željko i Ružica Bebek

Ovo je Ružica, tri decenije mlađa supruga Željka Bebeka, svi su bili protiv njihove ljubavi

Autor:

01.10.2023 20:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ljubav Željka i Ružice Bebek primer je kako emocije i razumevanje pobeđuju sve



Željko Bebek osim impozantnom karijerom, vanserijskim glasom, može se pohvaliti i ljubavlju koja traje nešto više od dve decenije. 

Njegovo srce osvojila je Ružica koja mu je najveća podrška i oslonac. Ljubav Željka i Ružice Bebek primer je kako se sve prepreke mogu prevazići samo kada su emocije prave i jake.

Ata Images

 

Roker je važio za jednog od najpoželjnijih muzičara pa ne iznenađuje činjenica da je dva puta stao na ludi kamen. Prvi put bilo je to sa Spomenkom koja mu je podarila ćerku Silviju, a drugi put na večnu ljubav zakleo se Sandri sa kojom ima Bjanku, mada ipak to nije bilo za zauvek. 

Iako je izgubio veru u ljubav, u njegov život ušetala je tri i po decenije mlađa Ružica i pokazala mu da može da ga voli baš onako kako njemu to treba. Porodičnu sreću upotpunili su naslednici Zvonimir i Katarina.

Ata Images

 

Ljubav Željka i Ružice Bebek traje nešto više od tri decenije

Međutim, na početku njihove romanse nisu svi gledali blagonaklono na ovu vezu zbog velike razlike u godinama.

Naime, Željko je tada imao 52, a Ružica 18 godina. Kako tvrdi pevač „Bijelog dugmeta“, supruga se u njegovom životu pojavila baš kada je trebalo.

Ona je ulaskom u njegov život promenila sve, a on je njoj dao smirenost koju sa 18 godina niko nema. Ružica u trenutku kada je uplovila u vezu sa muzičarem nije ni fakultet završila, ali uz njegovu pomoć sve je bilo lakše.

Ata Images

 

Pročitajte Nikad neće uspeti zbog 34 godine razlike, Željko Bebek i Ružica pokazali kako se 20 godina čuva brak

Ono što je zanimljivost jeste činjenica da se Željkova ljubav rodila kada je on napisao pesmu "Bitanga i princeza", te veruje da ipak ima negde zapisano u zvezdama ko je naša srodna duša. 

Ljubav Željka i Ružice Bebek traje istim intezitetom dvadeset jednu godinu, a ono na šta su najviše ponosni jesu deca.

Sin je krenuo očevim stopama i mnogi muzički znalci mu predviđaju blistavu karijeru, dok ćerka ne voli da se javno eksponira.

Komentari. (0)

Loading