Željko Bebek

Nikad neće uspeti zbog 34 godine razlike, Željko Bebek i Ružica pokazali kako se 20 godina čuva brak

Autor:

30.03.2023 17:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Željko Bebek i Ružica više od dve decenije u braku



Legendarni pevač Željko Bebek i njegova supruga Ružica u potpunosti su srušili tabu da su godine prepreka u ljubavi. Ogromna razlika u godinama ih nije sprečila da dve decenije budu u skladnom braku.

Pročitajte Željko Bebek o Dugmetu, Džegeru, Bregoviću, Titu i Selmi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)


Željko i Ružica proslavili su 21. godišnjicu braka, a svi se pitaju kako im je to uspele pored razlike od 34 godine, koliko je Ružica mlađa od Željka.

Bebek je svoju Ružicu upoznao prilikom koncerta, kada mu je ona prišla i zatražila zajedničku fotografiju. Nije ni slutio da će mu tadašnja 18-godišnjakinja ukrasti srce, piše Telegraf.

Željko Bebko je pesmu "Moja najljepša" posvetio upravo njegovoj ženi. Nedavno su njih dvoje za "In magazin", ovako pričali o svom odnosu i otkrili recept za uspešan brak.

- Ružica je sve promenila kada mi je ušla u život, to je bila ljubav na prvi pogled. Da mi je naišla kada sam imao 18, bili bismo 50 godina u braku, no nije, rodila se kada sam ja snimio "Bitangu i princezu". Negde u višim sferama bilo je zapisano da se moramo sresti - romantično je tada pričao pevač.

Ružica priznaje da u početku nije verovala da njihova ljubav može da uspe, kao ni okolina.

- Meni je to zaista delovalo nemoguće. Kad smo se smuvali, svi su govorili: "Ma to će puknuti, za mesec, dva, tri", ali, evo nas, 21 godinu kasnije, bili smo jači od tih šuškanja.

Pročitajte Bebek objavio fotku čuvene Selme iz balade "Bijelog dugmeta" (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

Srećni par objašnjava kako je recept za njihovu dugotrajnost činjenica da su nerazdvojni. Ružica je Željkova menadžerka, a njen sin Zvonimir svira u njegovom bendu, te zajedno putuju i na nastupe.

- Mi takav život živimo, stalno smo zajedno - navodi muzičar.

Godišnjicu braka će proslaviti u Londonu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading