Žarko Laušević

Vidno mršaviji: Žarko Laušević prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice (foto)

Autor:

11.10.2023 09:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Žarko Laušević na premijeri filma „Heroji Halijarda” dočekan gromoglasnim aplauzom



Beogradska MTS dvorana sinoć je bila mala da primi sve one koji su želeli premijerno da pogledaju film Radoša Bajića „Heroji Halijarda”.

Veličanstvena premijera okupila je brojna imena srpskog glumišta, a među njima i jednog od omiljenih srpskih dramskih umetnika.

Žarko Laušević pojavio se na premijeri širokog osmeha nakon što mu je zdravstveno stanje bilo narušeno.

Ata Images

 

Velikan srpskog glumišta dočekan je gromoglasnim aplauzom i ovacijama zbog još jedne maestralno odigrane uloge u novom filmu.

Žarko Laušević na premijeri filma „Heroji Halijarda” pojavio se prvi put nakon što je hospitalizovan usled problema sa plućima. 

Žarko Laušević na premijeri filma bio na ivici suza

Trenutno se nalazi na kućnom lečenju, a po rečima njegovih najbližih kolega, vedar duh i osmeh ga ne napuštaju te se i njegovo zdravstveno stanje stabilizovalo.

Ata Images

 

Svako ko ga je sinoć video kako se osmehuje dok mu publika aplaudira mogao je primetiti da su mu se oči napunile suzama radosnicama jer je uprkos brojnim problemima koji su ga zadesili u poslednje vreme ipak uspeo da se pojavi na daskama koje život znače.

Pročitajte Žarko Laušević primljen u KBC Bežanijska kosa, evo u kakvom je stanju

Ono što se da primetiti jeste da je dramski umetnik veoma smršao, ali ga pozitivan duh i prepoznatljiv osmeh i dalje izdvajaju od ostalih. 

Podsetimo, Žarkove kolege tokom njegovog boravka u bolnici redovno su bile s njim u kontaktu, među prvima Radoš Bajić, koji je i režirao pomenuti film. 

Ata Images

 

Laušević nije želeo da govori o zdravstvenom stanju, ali nije ni krio koliko mu je značila podrška najbližih prijatelja i kolega na putu ka potpunom oporavku.

 

Komentari. (0)

Loading