Goca Tržan

Više nije mogla da izdrži, Goca Tržan otvorila dušu: Imala sam sve, ali se nisam osećala voljeno

Autor:

05.12.2023 20:03

Foto: M.M. ATA Images

Foto: M.M. ATA Images

Ljubavni život Goce Tržan ponovo je u centru pažnje



Iako je godinama u srećnom braku sa Rašom Novakovićem, ljubavni život Goce Tržan ne prestaje da intrigira, a posebno je zanimljiva priča o muškarcu koji je pred njen koncert povukao neočekivan potez.

Ata Images

 

Prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli” pevačica je progovorila o čoveku koji je pre više od 20 godina kupio sve karte za njen koncert u Sava Centru, a potom poslao cveće i tajanstvenu poruku

Pročitajte Nemoj tako da se rastajemo.. Goca Tržan spakovala kofere, Raša zatečen njenom odlukom

On se, kako je otkrila, nije lično pojavio u publici da ne bi bio iskorišćen u marketinške svrhe, ali je po nju poslao šofera. Malo po malo, uplovili su u vezu koja je nakon četiri godine doživela krah. 

- Bila sam u vezi i imala sve, ali se nisam osećala voljeno. Nikada mi nije rekao da me voli. Jasno mi je stavljao do znanja da sam ja tu radi njegovih zadovoljenja.

Ja kao i svaka žena sam pokušavala da to sve popravim, da ja od njega napravim nešto drugo, da postane emotivniji - priseća se pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Nedugo nakon raskida pevačica upoznaje Ivana Marinkovića kojeg smatra posve drugačijim. Ljubav su krunisali brakom koji se nakon četiri godine definitivno okončao. 

- Bila sam jako povređena u prethodnoj vezi, želela sam pažnju, ljubav, da mi neko hiljadu puta dnevno govori da me voli.

Pročitajte Posle najvećeg gubitka Raša je Goci samo jednom rečenicom promenio sve u životu

To sam i dobila, ali nisam skapirala da su moj prvi suprug i ovaj gospodin, dva kraja istog štapa, koji te na isti način bole kada te udari po glavi. Ljubav nije kontrola, to sam tek kasnije shvatila - zaključila je pevačica.

Komentari. (1)

Loading
Zax

06.12.2023 22:43

Goca nije imala sve sa Dejanom nego mu je uzela dosta. Stan, auto, kes... I Goca i mnoge danas "prepostene" treba da su svesne da ima nas dosta zivih pored kojih su ziveli. Tek kad mi pocrkamo neka krenu sa ovakvim izjavama.