Goca i Raša

Goca zatečena, Raša Novaković prolio gorke suze: Mnogo se kajem

Autor:

15.03.2024 18:45

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Suze Raše Novakovića ganule su Gocu



Goca Tržan i njen izabranik Radomir u srećnoj su zajednici dugi niz godina. Kako do sada svoja osećanja i odnos nisu skrivali od javnosti, tako je bilo i ovoga puta.

Naime, bračni partneri su u emisiji „Moj savršeni brak” otvoreno govorili o odnosu svojih roditelja, a suze Raše Novakovića su pevačici slomile srce. 

youtube printscreen

 

- Moji roditelji se vole, ali mislim da nisu srećni. Nisu srećni jer ja nisam sa njima više od pola mog života. 

Ja sam od kuće otišao sa 15 godina, živeo sam sa bratom i bakom, a roditelje sam viđao kad sam ja hteo. U tim godinama bežao sam od njih jer su me smarali i sad se kajem zbog toga.

Pročitajte Posle najvećeg gubitka Raša je Goci samo jednom rečenicom promenio sve u životu

Oni već imaju dosta godina, a vreme ne mogu da vratim. Mislim da je moj tata najbolji čovek kog poznajem. Imao je težak život i odrastao je bez jednog roditelja. 

Moj otac je imao mnogo braće i sestara o kojima je vodio računa. Kasnije se brinuo o mojoj majci, bratu i meni. Majka mi je uvek bila najveća podrška. Strašno mi nedostaju - ispričao je on. 

Suze Raše Novakovića su razumeli svi oni kojima je porodica na prvom mestu. Pored Goce Raša je pronašao mirnu luku, a roditelji su, kao i uvek, podržali svaku njegovu odluku. 

Komentari. (0)

Loading