Mina Lazarević

Ljubav se ugasila: Ovo je prvi muž Mine Lazarević (foto)

Autor:

09.11.2023 21:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prvi muž Mine Lazarević bio je ovaj džez pijanista



Krajem devedesetih dramska umetnica Mina Lazarević osvojila je srca publike ulogom Čupke u popularnoj domaćoj seriji "Porodično blago". 

Iako danas važi za jednu od najboljih, ali i najlepših glumica trudi se da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, a malo ko se seća ko je bio prvi muž Mine Lazarević.

Boško Karanović

 

Sudbonosno ”da” Mina je prvi put izgovorila džez - pijanisti Aleksandru Miletiću kome je podarila sina Luku kada je imala samo 22 godine. 

Pročitajte Godinama se drugačije predstavlja - Ovo je pravo ime Mine Lazarević

Osim emotivnog života, Minu i Aleksandra vezivala je i uspešna poslovna saradnja. Oni su, naime, jedno vreme zajedno nastupali na džez-koncertima. Brak nije potrajao, ali prijateljstvo nikada se nisu prekidali. 

– Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina.

Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači – rekla je svojevremeno glumica za Blic.

youtube printscreen

 

Prvi muž Mine Lazarević bio je velika potrša glumici kada se od baletskog igrača Gorana Stanića razvela zbog porodičnog nasilja. Glumica iz drugog braka ima ćerku Ivu i sina Marka.

Pročitajte Bolest je uzela maha - Mina Lazarević o operaciji i borbi sa najgorim neprijeteljem

‒ Ne jurim decu da budu poput mene. Mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti.

Trudim se da ih slušam, da im dajem vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - zaključila je. 

Komentari. (0)

Loading