Goca i Raša

Nemoj tako da se rastajemo.. Goca Tržan spakovala kofere, Raša zatečen njenom odlukom

Autor:

07.08.2023 10:00

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Odluka Raše Novakovića zatekla je Gocu, ovo nije očekivalaGoca Tržan i njen izabranik Radomir Novaković u srećnoj su zajednici dugi niz godina.

Kako do sada svoja osećanja i odnos nisu skrivali od javnosti, tako je bilo i ovoga puta.

Instagram

 

U najnovijoj epizodi serijala „Moj savršen brak” imali smo prilike da vidimo kako pevačica i njena ćerka Lena Marinković pakuju kofere i spremaju se za odlazak na more.

Pročitajte Problemi u raju - Goca otkrila tamnu stranu odnosa sa Rašom

Iako je Goca očekivala da će im se na ovom putovanju pridružiti i njen suprug, odluka Raše Novakovića da ostane u Beogradu je iznenadila, ali i naljutila pevačicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Dok su se pakovale tenzija nije jenjavala, a Goca je u svakom momentu stavljala Raši do znanja koliko ju je uvredilo to što je odbio da pođe sa njima.  

- Što se tako ponašaš, nedostajaćeš mi ovih deset dana - rekao je on u jednom trenutku.

- Pa mogao si da pođeš sa nama, pa ti ne bih nedostajala - odgovorila je Goca čime je jasno pokazala koliko joj je odluka Raše Novakovića zasmetala. 

Pročitajte Sreća je zakucala i na njihova vrata - Goca i Raša danas slave, razlog je prelep

- Jedne godine je tako bilo, išao sam na more sa jednom njihovom prijateljicom koja mi se nije dopadala. Rekao sam idite vi na more, ja neću i Goca se nadurila na mene.

Da se ona ne bi ljutila, otišao sam na more, i bilo je katastrofa. Onda sam rekao bolje da nisam išao. Poučen tim iskustvom sam ove godine rekao sebi da je bolje da ostanem sam - objasnio je muzičar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Iako je odluka Raše Novakovića prvobitno bila da ne ide na more, zarad mira u kući on se ipak predomislio.

Međutim, pošto nije bilo vremena da se i on spakuje, pevačica je, uz odobrenje ćerke Lene koja obožava Rašu, otkazala letovanje. Ipak, obećanje da će od sada uvek i svuda ići zajedno nije izostalo. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading