Goca Tržan

Prekinula nagađanja: Goca Tržan otkrila kakav je zaista odnos Lene sa ocem Ivanom Marinkovićem

Autor:

31.01.2023 12:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Goce Tržan nikad nije izgradila pravi odnos sa svojim biološkim ocem Ivanom Marinkovićem



Pevačica Goca Tržan otkrila je bolnu istinu o odrastanju svoje ćerke Lene. Ona je ćerku dobila sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda sreću je pronašla sa bubanjarom Radomirom Rašom Novakovićem.

Pročitajte Ćerka Goce Tržan dobila iznenađujuću poruku

Instagram

 

Ćerka Goce Tržan ima 15 godina, a kako je Goca u jednom intervjuu izjavila, Lena ima oca tek od svoje četvrte. Pevačica je gostujući u jednoj emisiji odgovarala na pitanja voditelje da li je njena ćerka imala oca pored sebe.

- Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji - ispričala je Goca nedavno na televiziji.

Pročitajte Romantično putovanje - Goca i Raša uživali u Sarajevu

Instagram

 

Ovo nije prvi puta da Tržanova javno govori o Ivanovom odnosu sa ćerkom.

- Lena ni ne zna da je otac pominje u rijalitiju, mi to ne gledamo, niti ona čita novine, sa te strane smo se potpuno izolovali. Ne zloupotrebljavam je u bilo kom smislu u javnom životu, mislim da ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika, do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “jel se ti mene stidiš”. Ustvari jako poštujem taj njen stav, jer ona ne želi da bude poznata po meni i to je sasvim u redu - izjavila je jednom prilikom za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading