Goca Tržan, kategorična mama: Šta ćerki nikada ne bi dozvolila

Autor: Svetlana Stojaković

16.04.2019 19:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ InstagramPevačica Goca Tržan osim što redovno nastupa i što je članica žirija "Pinkove zvezdice - All stars", ona u poslednje vreme na svom Jutjub kanalu snima vlogove u kojima govori o raznim temama.

Gordana Goca Tržan: Kad se dama upusti u avanturu preživljavanja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 9. Јан 2019. у 8:24 PST

Goca Tržan: Lena liči na mene, imam i dokaz (foto)

Goca je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ko rado priča o tabu temama. Kada je u pitanju digitalno nasilje i korišćenje najnovijih tehnologija, mama dvanaestogodišnje Lene priznaje da veoma vodi računa o tome šta njena ćerka radi na internetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 27. Јан 2019. у 1:50 PST

Obaveze (ne)moraju da čekaju: Goca Tržan završila u bolnici (foto)

-Postoje aplikacije razne kojima to kontrolišeš, to pod jedan, a pod dva, stalno uzimam telefon i kažem "Daj mi da pregledam, da vidim šta pišeš, kome šta lajkuješ, kome šta odgovaraš" jer ne želim da gajim malog hejterskog idiota u kući koji i svojim vršnjacima ili mojim kolegama ostavlja hejterske komentare, jer kad bih to videla mislim da bih je za radijator vezala. Mislim da i svaki roditelj treba da vodi računa o tome jer je to indicija za nešto što nije kako valja u kući - rekla je Goca u emisiji Premijera.