Lena Marinković

Goca Tržan zatečena, ćerka Lena priznala: Tata me je razočarao

Autor:

27.02.2024 18:45

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Ćerka Goce Tržan potpuno iskrena, ovo je istina o odnosu sa Ivanom MarinkovićemPre trinaest godina Goca Tržan prolazila je kroz prilično težak period.

Četiri godine dug brak sa Ivanom Marinkovićem definitivno je bio okončan, a ona je pokušavala da svoj život vrati u normalu i ćerki Leni omogući bezbrižno detinjstvo.

Mirko Tabašević

 

Zahvaljujući neizmernoj ljubavi i podršci koju je dobijala od majke ćerka Goce Tržan stasala je u vaspitanu mladu damu koja čvrsto stoji na svojim nogama. 

Pročitajte Raskošno dvorište, muzički studio, biblioteka - Ovde živi Goca Tržan sa suprugom i ćerkom (foto)

Iako oca retko spominje, ćerka Goce Tržan je u jednoj epizodi emisije “Moj savršeni brak”, koja je emitovana na televiziji K1, otvorila dušu, a njene reči slomiće i najtvrđa srca.

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - poverila se Lena majci. 

- Jesi li ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je...

Marija Mlađen/ATAImages

 

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - pravdala je pevačica bivšeg supruga. 

- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna ćerka Goce Tržan. 

Pročitajte Više nema tajni, Goca Tržan priznala - Raša se naježi kad Lena...

Podsećanja radi, Goca i Ivan verili su se u jesen 2006, posle šest meseci veze, a početkom naredne godine rekli su „da“. Mladoženja je imao 35 godina, mlada četiri više. 

Četiri godine kasnije brak je okončan, a bivši supružnici prekinuli su svaku komunikaciju, 

Komentari. (0)

Loading