Dejvid Bekam

Viktorija mu ovo ne prašta, Dejvid objavio sliku iz porodičnog doma sa drugom ženom (foto)

Autor:

03.01.2024 18:02

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Majka Dejvida Bekama obožava kad joj sin dođe u goste pa mu spremi omiljeni doručak



Dejvid i Viktorija Bekam obožavaju novogodišnje i božićne praznike koje uvek provedu u društvu dece i šire porodice.

Tako je bilo i ove godine, čemu svedoče prelepe porodične fotografije, a fudbaler je pokazao čemu se najviše radovao tokom praznika. Naime, majka Dejvida Bekama sinu je spremala omiljeni doručak, što je on pokazao na društvenim mrežama.

 

 

Osim što je od Viktorije dobio neobičan božićni poklon, Bekam je ponovo pokazao koliko čvrsto stoji nogama na zemlji, te da u svoja četiri zida nimalo ne teži luksuzu koji bi se od njih očekivao.

Fudbaler je objavio fotografiju iz kuhinje sa majkom Sandrom, na kojoj je sijao od sreće, dok mu je ona spremala omiljeno jelo.

Majka Dejvida Bekama, pored Viktorije, njegova je najveća podrška

Dejvid je napisao da su prali zajedno sudove, i da su uživali, a pomenuo je i sina Kruza i ćerku Harper, suprugu Viktoriju, kao i sestru Džoan, pa se čini da su gotovo svi bili na okupu.

 

Zanimljivo je to da je majka Dejvida Bekama sinu spremala sendviče, koji se u njegovom i Viktorijinom domu sigurno ne jedu.

Pročitajte Nije mogla da zaustavi suze na pomen Dejvidove prevare - Viktorija Bekam posle 20 godina progovorila o suprugovom neverstvu

Sudeći po tome da su Viktorija i Dejvid prave pristalice zdravog načina života, a čuvena Poš se pridržava stroge dnevne rutine, ozbiljnih ograničenja u ishrani i rigoroznog odabira namirnica, definitivno je da mu ona lično neće spremiti sendviče.

I sam Bekam pored nje iz godine u godinu izgleda sve vitkije, pa će svoje omiljeno jelo jesti samo u maminoj kuhinji. Tu su i krompirići, jaja i slanina, što je takođe zabranjeno u Viktorijinom meniju, te se mnogi pitaju kako će mu preći preko ovoga, piše "Glossy".

Komentari. (0)

Loading