Porodica Bekam

Bekamovi imaju milijarde, a ovde letuju, kao Srbi (foto)

Autor:

09.06.2023 11:10

Foto: Photo by Meg Oliphant/Getty Images

Foto: Photo by Meg Oliphant/Getty Images

Porodica Bekam poznata je po tome da živi život na visokoj nozi, ali to gde letuju jedna je od glavnih tema u medijima



Porodica Bekam može se pohvaliti da je jedan od najbogatijih na svetu. Ali njihovi odmori, naročito letovanja su više nego skromna, uzimajući u obzir njihove prihode.

Zanimljivo je da Dejvid i Viktorija Bekam sve češće dolaze na Jadran kako bi se odmorili i napuni baterije za nove radne obaveze.

Instagram

 

Tako su pre nekoliko godina letovali u Crnoj Gori, a tom prilikom izabrali su mirnu oazu, odnosno Sveti Stefan, piše Stil.

Pročitajte Porodica Bekam morala je da prihvati - Viktorija 28 godina za svaki obrok jede ovo, lekar je bio jasan

Upravnici odmarališta su izabrali posebne radnike koji su brinuli o Bekamovima i spremali njihova dva luksuzna apartmana.

Sobarice su u apartmane ulazile u tačno određeno vreme i to bez mobilnih telefona, kako slučajno ne bi fotografisale sobe slavne porodice. Posebno se pazi i na gostoprimstvo ovakvih gostiju koji su uvek rado viđeni na Jadranu.

Prošlo leto odlučili su da provedu u Hrvatskoj, gde su ujedno na skroman način proslavili 11. rođendan svoje ćerke Harper.

Dubrovački dnevnik piše da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazilo i obezbeđenje.

Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Pročitajte Šteta se broji u hiljadama - Porodična vila Bekamovih opljačkana, svemu svedočila desetogodišnja Harper

Međutim, bračni par je imao i određene zahteve. Primera radi, samo da bi posetili jedan od najpoznatijih restorana na ostrvu Šipan. izričito su tražili da niko ne sme da ih fotografiše, a to su osoblju posebno naglasili.

Nažalost, ovaj zahtev im nije ispunjen te su hrvatski portali prepuni njihovih fotografija sa primorja.

Porodica Bekam, inače, veoma često letuje i u Majamiju. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading