Anja Alač Josifovski

Pune ruke ljubavi: Anja Alač predstavila ćerku, prava lutkica! (foto)

Autor:

02.01.2024 18:43

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Fotografija Anje Alač pokazuje koliko je glumica srećna tokom novogodišnjih praznika



Anja Alač Josifovski početkom novembra drugi put se ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela ćerku Anđelu.

Glumica i njen suprug Andrej Josifovski prvog sina dobili su 2021. godine, a sada je njihova sreća upotpunjena, čemu svedoči i najnovija fotografija Anje Alač.

Ata Images

 

Praznici u njihovom porodičnom domu ove godine su posebni baš zbog devojčice koja je u njihove živote unela neopisivu sreću i radost.

Glumica je pokazala pratiocima na "Instagramu" delić atmosfere iz njene oaze mira. Naime, u njenom naručju su Aleksej i Anđela te se čini da joj više ništa u životu nije potrebno.

Fotografija Anje Alač topi i najtvrđa srca

Beba koja će za nekoliko dana napuniti dva meseca uživa u maminom naručju, a ništa manje nije srećan i Aleksej koji je u sestri dobio društvo za igru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

 

Fotografija Anje Alač pobrala je samo komplimente na pomenutoj društvenoj mreži. Svi su komentarisali da je to jedina i prava sreća, te da je glumica blagoslovena predivnom dečicom.

Pročitajte Gloria ekskluzivno saznaje - Porodila se Anja Alač, Vesna Čipčić je najsrećnija baka

Podsetimo, ćerka Vesne Čipčić već nekoliko godina uživa u ljubavi sa arhitektom Andrejem Josifovskim koju su u aprilu prethodne godine krunisali brakom i tada otkrili da će se njihovoj tročlanoj porodici uskoro pridružiti devojčica.

Komentari. (0)

Loading