Olga Danilović

Fotografija kao potvrda velike ljubavi, Olga Danilović blista u fudbalerovom zagrljaju

Autor:

26.12.2023 18:44

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dečko Olge Danilović takođe je sportista, konačno isplivala prva zajednička fotografija



Ono što javnost najviše interesuje kada je reč o Olgi Danilović, pored njenih poslovnih uspeha, jeste ko je ukrao srce lepe teniserke.

Nakon romanse sa jednim od najuspešnijih košarkaša Bogdanom Bogdanovićem, ljubavni život krije od medija. Ipak, dečko Olge Danilović konačno je uslikan u njenom zagrljaju, te je sada sve jasno.

Instagram

 

Poslednjih meseci neprestano se pisalo o fudbaleru za koga se sumnjalo da je osvojio lepu teniserku. Potvrda je stigla tokom Rolan Garosa, kada je Jan Oblak bio u Olginoj loži bodreći je svim srcem.

Ove godine Danilovićeva je doživela nekoliko povreda, pa je imala vremena na pretek da se posveti izabraniku, koji je takođe profesionalni sportista. Slovenac je golman Atletiko Madrida.

Dečko Olge Danilović njena je najveća podrška 

Juče su zajedno proslavili katolički Božić, a to je ujedno bio povod za objavu prvih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

 

 

"Moja omiljena osoba", stoji u opisu slike na kojoj teniserka i golman poziraju zagrljeni i nasmejani.

Pročitajte Ko je novi dečko Olge Danilović? Pre nje ljubio je ovu svetski poznatu lepoticu, majka mu je Srpkinja, a plata 20 miliona evra

Dečko Olge Danilović praznike će provesti bez nje pošto nju već u nedelju čeka prvi meč na Junajted kupu u dalekom Pertu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

 

Ona ovih dana leti za Australiju, dok Oblak zbog poslovnih angažmana ostaje u Španiji i svim srcem navija za lepšu polovinu dok je gleda na malim ekranima.

Komentari. (0)

Loading