Olga Danilović

Kako život može biti lep: Olga Danilović podelila prelepe vesti, Jan Oblak presrećan (foto)

Autor:

09.01.2024 10:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Objava Olge Danilović privukla pažnju javnosti



Jedna od naših najlepših teniserki Olga Danilović godinama intrigira domaću javnost.

Iako se trudi da privatnost sačuva od radoznalih pogleda, atraktivna brineta ovoga puta nije odolela da sa fanovima ne podeli prelepe vesti, a objava Olge Danilović privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

ATA Images

 

Nakon kraha ljubavi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, ćerka legendarnog Predraga Danilovića sreću je pronašla pored slovenačkog golmana Jana Oblaka koji trenutno brani boje Atletiko Madrida. 

Pročitajte Fotografija kao potvrda velike ljubavi, Olga Danilović blista u fudbalerovom zagrljaju

Iako su već dugo zajedno, pratioci slavne teniserke su za njihovu romansu tek nedavno saznali, pa nije čudo što je najnovija objava Olge Danilović mnogima zapala za oko. 

Ona je, naime, čestitala dečku 31. rođendan, a emotivna poruka koju mu je tom prilikom uputila putem društvenih mreža će otopiti i najtvrđa srca. 

- Ti to zaslužuješ... Srećan rođendan, ljubavi moja - poručila je. 

 

 

Objava Olge Danilović pokrenula je lavinu komentara, a ravnodušan na ove predivne reči nije ostao ni Jan koji je istog trenutka zahvalio svojoj lepšoj polovini. 

 

 

- Hvala, ljubavi moja - napisao je golman. Inače, malo ko zna da Jan Oblak ima srpsko poreklo. Njegova majka Stojanka rodom je iz Srbije, dok mu je otac Matjaž Oblak iz Slovenije. 

Osim roditelja, Oblak ima stariju sestru Teju, koja je profesionalna košarkašica i članica slovenačke reprezentacije.

Komentari. (0)

Loading