Nina Badrić

Doživela moždani udar, lekari su se borili za njen život: Potresna objava Nine Badrić slama srca

Autor:

08.12.2023 21:15

Foto: Andreja Damnjanović za Story

Foto: Andreja Damnjanović za Story

Nina Badrić dobila emotivnu poruku, ove reči će slomiti i najtvrđa srca



Nina Badrić aktivna je na društvenim mrežama, gde sa pratiocima deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. 

Svaki korak slavne pevačice pomno se prati, a najnovija objava na njenom Instagram-profilu mnogima je naterala suze na oči. 

Instagram

 

Posle spektakularnog koncerta, muzička zvezda dobila je emotivnu poruku i odlučila da sadržaj podeli sa svojim pratiocima.

Pročitajte Šljokičavo odelo i još skuplje cipele - Nina Badrić pokazala kako se dama zaista oblači (foto)

Naime, Ninina obožavateljka suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a snagu u tom teškom periodu nalazila je u pesmama svoje omiljene pevačice. 

- Želela sam sinoć da te zagrlim i zahvalim ti gledajući te u oči.  I ne znajući, moj si uzor. Redovno te pratim. Uvek sam bila puna života, radila, bila aktivna, ali sa 24 godine doživela sam moždani udar.

Posle toga, 14 dana sam bila u komi i iz sata u sat su se borili za moj život. Dok sam bila u komi stavljali su mi slušalice da slušam omiljene pesme, i tvoje su tu.

Kad sam se probudila, svet je bio drugačiji. Nisam umela da govorim, nisam mogla da pomerim ruke i noge više od nekoliko centimetara. Ali i tada sam, slušajući tvoju snagu, znala da ću živeti. 

Instagram

 

- Moj moto je ”Smej se jer to ne boli” i hvala ti što postojiš i što deliš sebe sa nama - pisalo je u poruci koju Nina Badrić javno podelila. 

Pročitajte Čist luksuz - Nina Badrić otvorila vrata prelepe kuće na Hvaru, slobodno zavirite (foto)

Ninina hrabra obožavateljka uspešno se oporavila i danas bez problema može da peva, igra, govori nekoliko stranih jezika i odlazi na koncerte pevačice čije su joj pesme pomogle u najtežim trenucima.

Komentari. (0)

Loading