Neočekivani rastanak - Sve je slutilo na sreću, ali je Demi Lovato imala drugačije planove!

Autor:

01.10.2020 17:45

Foto:

Foto:Kada je na svom "Instagramu" podelila srećne vesti o veridbi, mnogi su mislili da će u životu Demi Lovato sve krenuti na bolje. Ipak, javnost je ostala u šoku kada je Demi Lovato raskinula veridbu.

Ne samo što ju je ovaj emotivni poraz skrhao, već su svi njeni planovi ostali neostvareni. Uz to, kako prenose strani mediji, pevačica je kupila venčanicu iz snova, koju sada ne može da pogleda.

Romansu sa glumcem Maksom Enrikom započela je u martu, a već u julu izgovorila mu je sudbonosno "Da!", kada je uz romantične fotografije na Instagramu podelila i dirljivu poruku:

Kada sam bila mala, tata me je uvek nazivao svojim malim partnerom i za mene je to tada imalo savršenog smisla. I danas za mene ta reč ima posebno značenje. Od danas ću zvanično biti partner nekom drugom ‒ napisala je Demi i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people) on Jul 23, 2020 at 10:03am PDT

Maks, znala sam da te volim od trenutka kada sam te srela. Ta osećanja ne bih mogla da opišem nikome ko ih nije doživeo, ali ti, na sreću, jesi. Nikada me ne pritiskaš da budem neko drugi, a time činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Čast mi je što ću ruku podruku sa tobom zakoračiti u brak. Oduševljena sam što ću zasnovati porodicu sa tobom. Mnogo te volim, partneru, evo naše budućnosti!

U intervjuu koji je nedavno dala otkriveno je da je Demi Lovato raskinula veridbu, a rekla je i kako se povodom toga oseća. Tada je ispričala i da je venčanje bilo isplanirano do najsitnijih detalja, ali izgleda da njoj i Maksu nije bilo suđeno.

- Uvek je maštala o toj jednoj, savršenoj haljini. Imala je već negde nacrtanu i čekala je da napokon dođe dan kada će je obući i u njoj reći "da" voljenom čoveku - prenosi izvor za "Gossip cop".

Prekinula upotrebu filtera i fotošopa: Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda u kupaćem kostimu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 2, 2020 at 1:53pm PDT


Kako piše magazin "People" Demi i Maks raskinuli su bez buke i svađa, a odlučili su da je za njih najbolje da ostanu u korektnim odnosima.

- Bila je to teška odluka za oboje, ipak odlučili su da se posvete karijerama. Oboje će veoma ceniti vreme koje su zajedno proveli, ali za sada je ovako najbolje - rekao je izvor.

Demi je na svom "Instagramu" već objavila niz fotografija bez vereničkog prstena, dok je fotografije sa Maksom obrisala. Nadamo se da će ovaj raskid podneti na nogama i da će nastaviti da živi svoj sređeni život, za koji se toliko srčano borila.