Prekinula upotrebu filtera i fotošopa: Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda u kupaćem kostimu


Pevačica i glumica Demi Lovato (27) oduvek je otvoreno govorila o svim zdravstvenim problemima koje je imala nakon poremećaja u ishrani.

Ona je putem društvenih mreža javno priznala da zauvek odustaje od bilo kakvih vrsta dijeta i kako se više nikad u životu neće podvrgnuti ni jednoj.

–  Više neću da uskraćujem sebi slatkiše i nezdravu hranu i, neću da lažem, otkad sam se odrekla dijeta dobila sam koji kilogram, ali sam se rešila hroničnog stresiranja oko toga šta i kada jedem. Ne želim da budem takav primer svojim obožavaocima. Više neću sebi da uskraćujem hranu niti da se stidim zbog onoga što jedem – napisala je Demi Lovato na Tviteru prošle godine.

Pevačice je sada objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala kako zaista izgleda žensko telo, bez fotošopa i brojnih filtera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

– Ovo je moj najveći strah. Moja fotografija u bikiniju koja nije uopšte fotošopirana. I pogodite, to je celulit – napisala je Demi.

Ona se kako navodi Daily Star dugo stidela svog tela i sakrivala se iza fotošopa, ali to sada više nije prava lepota za nju. Pevačica je otkrila da želi da započne novo poglavlje u svom životu i da se fokusira na to da bude autentična.

– Ranije sam sve svoje fotografije u bikiniju fotošopirala i sada se stidim toga – priznala je Demi Lovato koja sada želi da bude inspiracija ženama da prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste.

Kako je ova fotografija u kratkom roku dobila preko 6 miliona lajkova, rekli bismo da je pevačica na dobrom putu da ostvari svoju misiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

Autor: gloria.rs
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi