Anja Alač Josifovski

Trudna Anja Alač jedva čeka jesen: Devojčice su veće maze

Autor:

23.07.2023 20:07

Foto: Aleksandra Poguberov

Foto: Aleksandra Poguberov

Trudna Anja Alač na jesen će roditi ćerku, čemu se najviše raduju njen dvogodišnji sin Aleksej, suprug Andrej i mama Vesna Čipčić



Glumica Aleksandra Anja Josifovski (34), koju svi prepoznaju po devojačkom prezimenu Alač, u petom je mesecu trudnoće.

Posle sina Alekseja kojeg je rodila početkom septembra 2021. godine, sa suprugom, docentom na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i strit art umet-nikom Andrejom Josifovskim, nastupajuće jeseni dobiće devojčicu, saznaje Gloria.

Dalibor Danilović

 

Iako je dugo planirao veliko svadbeno veselje u svom domu na Vračaru, u čijoj neposrednoj blizini živi Anjina mama, naša istaknuta glumica Vesna Čipčić, par je odlučio da zabavu odloži na neko vreme.

Kako se ubrzano približava šestom mesecu trudnoće, Anja je procenila da bi joj bilo naporno da učestvuje na celodnevnoj žurki s mnogo gostiju, a pošto nije želela da delimično prisustvuje događaju na kome je ona glavna zvezda, uz konsultacije sa suprugom i mamom, otkazala je veselje.

Pročitajte Majčinstvo je u potpunosti promenilo - Anja Alač ne liči na sebe, najnovije fotografije

Anja i Andrej su sklopili građanski brak krajem aprila u Gradskoj opštini Zvezdara i crkveni u Crkvi Svetog Save. Tom prilikom su i kristili sina Alekseja.

- Uzela sam na venčanju suprugovo prezime Josifovski. Svesna sam da će me u poslu i dalje oslovljavati kao Anja Alač, ali mi je bilo prirodno i lepo da svi u porodici imamo isto prezime - istakla je glumica za Gloriju neposredno posle ceremonije venčanja.

Aleksandra Poguberov

 

Kao pristalice teze da je u formiranju porodice najbolje da razlika u godinama između dece ne bude velika, umetnici su rešili da sinu Alekseju uskoro podare društvo.

Kako se u drugoj polovini juna okončala pozorišna sezona, Anja je to iskoristila i primirila se da bi bez stresa dočekala porođaj. I u prvoj trudnoći se rano povukla sa daski koje život znače kako bi se pripremila za najvažniju ulogu.

- Odlučila sam da prestanem sa igranjem predstava - potvrdila je Anja kada je prvi put ostala u drugom stanju i nastavila:

- Što se ostalih životnih aktivnosti i obaveza tiče, prilično sam zauzeta. Gluma je na pauzi, ali mi prija to što mogu da se posvetim hobijima koje sam poslednjih godina zapostavljala. Već pet godina učim italijanski, međutim, uvek sam za to uspevala da odvojim vreme samo preko leta, kad nema pozorišta.

Pročitajte Supruga Anje Alač optužuju za uznemiravanje - Oglasio se poznati umetnik

Sad kad sam na “poslovnom odmoru”, želim da ga usavršim. Između ostalog, bavim se muzikom, sviram klavir i gitaru, i mnogo čitam - rekla nam je glumica.

Oduvek je volela decu, kao i ona nju. Uživala je u ulogama profesorke klavira u filmu “Vikend sa ćaletom” i vaspitačice u seriji “Tate”.

Nebojša Babić

 

- Bila sam presrećna što sam u “Tatama” okružena decom. Jedno kratko vreme sam predavala u dramskoj školi “Prvi koraci”, držala sam časove dikcije osnovnoškolcima, ali su dolazila i mlađa deca, od pet-šest godina, i obožavala sam te časove.

Imam iskustva sa mališanima i jako mi prija da budem u njihovom društvu - sumirala je Anja.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading