Anja Alač na svet donela zdravog dečaka, a ime koje je odabrala će vas oduševiti!

Autor:

02.09.2021 10:35

Foto:

Foto:

Porodila se Anja Alač! Na svet je donela zdravog dečaka na oduševljenje čitave porodice.



Glumica Anja Alač (32) svoj život poptuno je prilagodila blagoslovenom stanju, s nestrpljenjem isćekujući momenat kada će na svet doneti sina. Kako je u porodičnom domu Anje i njenog izabranika Andreja Josifovskog (30) sve spremno za dolazak prinove, očekuje se da će glumica i novorođenče sve sačekati u najboljem redu.

Nebojša Babić

 

Porodila se Anja Alač, vesti potvrdio njen izabranik!

Vest o porođaju Anje Alač na svom Instagram profilu potvrdio je i Andrej emotivnom objavom koju je posvetio svom sinu.

- Njena maestralna uloga i moje najdraže ostvarenje! - napisao je beogradski umetnik.

Pročitajte i Anja Alač otkriva: Moja porodica kaže da sam razmažena trudnica

Instagram screenshot

 

Svojevremeno Anja Alač o trudnoći je govorila za naš magazin. Tada je istakla da je nestrpljenje osećala tokom čitave trudnoće.

- Nestrpljenje osećam tokom cele trudniće jer je ovo period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo - objasnila je glumica, te dodatno pojasnila svoju situaciju.

- Trudnoća je vrlo specifično stanje jer se od vas implicitno, ali zapravo vrlo svesno očekuje da kao biološki predodređeno biće za rađanje sve hendlujete savršeno, a vi ste, zapravo, vrlo osetljivi. U trudnoći je sve pojačano, ukusi, mirisi, dodiri su intenzivniji. Osećam se kao da sve opažam prvi put. Do četvrtog meseca nije tako, a onda, kad prođu mučnine i stanete na noge, zaista počnete da uživate u tom, s razlogom nazvanom drugom stanju. Sve je drugačije, a meni dodatno jer sam i prestala da radim, pa sam odjednom dobila mnogo vremena. A opet, nisam bila dokona - čitala sam, šetala, išla van Beograda, pravila muziku, učila italijanski - zaključila je glumica.

Pročitajte i Anja Alač na korak od porođaja: Trudnoća je izazov za osetljivu ženu kao što sam ja

Jakov Simovic

 

Podsećanja radi, supružnici su odlučili nasledniku da daju prelepo ime - Aleksej. Ime Aleksej jedna je od varijanti imena Aleksandar, te potiče iz Grčkog jezika, a simbol je smelosti i hrabrosti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading