Anja Alač

Gloria ekskluzivno saznaje: Porodila se Anja Alač, Vesna Čipčić je najsrećnija baka

Autor:

07.11.2023 10:19

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Porodila se Anja Alač, čestitamo!



Kako Gloria ekskluzivno saznaje Anja Alač se porodila jutros i na svet je donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug dali ime Anđela.

Glumica i njen suprug Andrej Josifovski postali su roditelji drugi put, a novom članu porodice najviše se obradovao njihov stariji sin Aleksej koji je sada dobio društvo za igru.

Instagram

 

Podsetimo, Anja i Andrej svoju dugogodišnju ljubav krunisali su brakom u aprilu ove godine Gradskoj opštini Zvezdara i crkveni u Crkvi Svetog Save. Tom prilikom su i kristili sina jednoipogodišnjeg sina Alekseja.

Pročitajte Venčali se Anja Alač i Andrej Josifovski! Glumica blista u prelepoj venčanici, jednoipogodišnji Aleksej presrećan

- Uzela sam na venčanju suprugovo prezime Josifovski. Svesna sam da će me u poslu i dalje oslovljavati kao Anja Alač, ali mi je bilo prirodno i lepo da svi u porodici imamo isto prezime - istakla je glumica za Gloriju neposredno posle ceremonije venčanja.

Dalibor Danilović

 

Kao pristalice teze da je u formiranju porodice najbolje da razlika u godinama između dece ne bude velika, ćerka Vesne Čipčić i njen izabranik rešili su da sinu Alekseju podare brata ili sestru, pa se vestima da se Anja Alač danas porodila neizmerno raduje cela porodica.

 

Komentari. (0)

Loading