Miljana Gavrilović

Baš na Božić: Porodila se Miljana Gavrilović, beba dobila ime jake simbolike

Autor:

08.01.2024 16:03

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Miljana Gavrilović se porodila, beba nosi ime jake simbolike



Glumica Miljana Gavrilović porodila se treći put i na svet je donela ćerkicu.

Radosne vesti glumica je podelila na svom Instagram nalogu uz fotografiju svoje naslednice pored koje je napisala emotivne reči.

Ata Images

 

„Danas nas je obradovao prvi sneg u 2024. godini, a juče sedmog januara simbolično nam stigla Hristina“, poručila je ponosna mama.

Pročitajte Dočekajte sezonu slava spremni - Miljana Gavrilović ima recept za najbolji slavski kolač

Inače, Miljana je početkom oktobra u intervjuu za Gloriju govorila o trudnoći, kao i o želji da ima četvoro dece.

Instagram

 

Ona i njen suprug Miloš roditelji su petogodišnje Mione i trogodišnjeg Vukadina i sa nestrpljenjem su iščekivali dolazak druge ćerkice.

- Miloš i ja smo oduvek priželjkivali veliku porodicu. Kad je Vukadin napunio dve godine, znali smo da je vreme da razmišljamo o trećoj bebi. Trudnoća mi se desila u pravom trenutku, jer sam već završila snimanja filma i serije.

Pročitajte Tanjir pun zdravlja - Miljana Gavrilović podelila recept za čorbu koju njeni ukućani obožavaju

- Želja mi je da jednog dana imam dve devojčice i dva dečaka. Dok nismo saznali pol bebe, bilo mi je svejedno, ali je moja ćerka poželela sestru i eto, želja će joj se ostvariti, mada sam joj rekla da brat ili sestra ne mogu da se “naruče”.

Foto: Dalibor Danilović

 

Ipak, verujem da sve sudbinski namesti, kad imaš snažnu želju, onda prizoveš ono što želiš. I naše familije su veoma srećne i jedva čekaju januar.

Drago mi je što poslednjih godina natalitet raste, kao zemlja smo mnogo propatili i imali dosta gubitaka i mislim da je vreme da se taj životni ciklus sad obnavlja.

Kao što je i bilo očekivano, Miljana Gavrilović se porodila početkom januara i sada uživa u najlepšim porodičnim trenucima.

Čestitamo!

Komentari. (0)

Loading