Paris Hilton

Posle sina Finiksa, devojčica: Ćerka Paris Hilton nosiće neobično ime

Autor:

24.11.2023 10:45

Foto: Photo by Presley Ann/Getty Images for LACMA

Foto: Photo by Presley Ann/Getty Images for LACMA

Ćerka Paris Hilton nosiće prelepo ime



Paris Hilton postala je mama drugi put, pišu svetski mediji. Samo deset meseci nakon što je dobila sina, naslednica Hilton imperije i njen muž Karter Reum dobili su i ćerkicu.

Vest da je dobila i devojičicu saopštila je na Dan zahvalnosti, a ćerka Paris Hilton zove se London.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Nakon što je prvobitno zbunila fanove ne otkrivajući da li je beba na putu ili je već rođena, Paris Hilton je u komentaru na Tiktoku objasnila da je njena ćerka već stigla, napisavši: „Moja princeza je stigla!!"

Na fotografiji koju je Paris objavila, vidi se roze odeća za bebe sa imenom London, čime je otkrila pol.
„Zahvalna na mojoj devojčici”, napisala je ona u opisu fotke i dodala da su to neprocenjivi trenuci i da je porodica sve.

Pročitajte 23 godine bili su nerazdvojni, Paris Hilton u suzama - Zauvek ćeš biti moj anđeo

Iako je vest o dolasku njenog drugog deteta bila veliko iznenađenje, samo ime pak nije. Hiltonova je u svom podkastu 1. marta izjavila da je odabrala ime London, ako ikada bude imala ćerku, još pre više od 10 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Zaista sam uzbuđena što će Finiks jednog dana imati sestru — po imenu London. To je moj omiljeni grad i oduvek sam želela da svoju ćerku nazovem London.

Zapravo sam izabrala to ime odavno, verovatno ima više od 10 godina. Uvek sam želela London. Volim to ime za svoju ćerku – rekla je tada, navodi Dejli Mejl.

Budući da je Paris dobila ime po francuskoj prestonici, želela je da održi tradiciju imenovanja po gradovima i sa svojim naslednicima.

Pročitajte Upoznajte naslednika Hilton imperije - Paris predstavila sina neobičnog imena (foto)

- Bilo je teško izabrati Finiks jer mnogi gradovi koji mi se sviđaju jednostavno ne bi zvučali dobro kao ime. Kao što bi Ibica bila tako čudna kao ime dece, Vegas bi bio još čudniji. Teško je naći kul ime koje je grad za dečaka. Osim Londona, (jer) to važi i za jedne i za druge – istakla je ona jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Podsetimo, Paris i Karter venčali su se nakon više od dve godine zabavljanja. Osim što par ima dvoje dece, otkriveno je da Reum ima „tajnu" ćerku po imenu Evi (10) sa bivšom devojkom Laurom Belizi i da je navodno nije video otkad je bila beba.

Komentari. (0)

Loading