Paris Hilton

Upoznajte naslednika Hilton imperije: Paris predstavila sina neobičnog imena (foto)

Autor:

24.02.2023 11:15

Foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)

Foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)

Sin Paris Hilton dobio je ime po gradu u Americi, a evo zašto se mama odlučila baš tako da ga nazove



Krajem januara javnost je iznenadila vest da je Paris Hilton postala majka. Naslednica Hilton imperije dobila je dete putem surogat majke, a sve dok beba nije došla na svet trudnoća se držala u tajnosti. Paris i njen suprug Karter Reum dobili su sina čime se ona pohvalila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Konačno je uspela - Udala se Paris Hilton

Instagram

 

"Već si beskrajno voljen, ne može se rečima opisati", napisala ponosna mama u opisu fotografije na kojoj je beba drži za ruku.

Paris je sada odlučila da svetu zvanično predstavi sina, te je podelila prelepe porodične fotografije napisavši: "Beba Feniks. Naš čitav svet".

Pročitajte Tradicija se nastavlja - Bogata naslednica otkrila ime za svoju ćerku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Inače, Paris je u svojim memoarima koji će tek ugledati svetlost dana otkrila da je ime za sina odabrala još pre deset godina.

- Planiramo da ga nazovemo Feniks. To je ime koje sam odabrala pre mnogo godina kada sam tražila gradove, zemlje i države na mapi pokušavajući da nađem nešto što se slaže sa Pariz i London. Feniks ima nekoliko dobrih referentnih tačaka pop kulture, ali ono što je još važnije, to je ptica koja se rasplamsava, a zatim se diže iz pepela da ponovo poleti. Želim da moj sin odrasta znajući da trijumf i katastrofa prolaze kroz naše živote, i da bi to trebalo da nam daje veliku nadu za budućnost - istakla je Paris, prenosi People.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lucija

11.03.2023 00:25

Ja se pitam kako ce se sin kad odraste osijecati kada dozna da ga mama nije htjela sama roditi,zbog toga da joj ne unisti tijelesnu ljepotu?-nego iznajmila mamu.Od toga osijecaja za sina ,mislim da nema goreg.Naravno samo pod uslovom da ga nije htijela?Ono ,novcima mogu kupiti sve-pudlicu,dijete ,dijamante.Ili sam ja staromodna,ogranicena ,zlocesta i glupa?

Lana

11.03.2023 00:42

Mozda nije sve tako crno kako izgleda .Mozda je surogat mama ljepotica,zdravih gena i dnk strukture,koja radja samo sinove?Tko zna samo javno od dosade mislim.