Teya Dora

Teya Dora za 32. rođendan dobila posebno iznenađenje, zavirite na gala proslavu u Malmeu

Autor:

02.05.2024 09:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora rođendan je proslavila na spektakularan način



Srpska predstavnica na izboru za pesmu „Evrovizije“ Teya Dora trenutno boravi u Malmeu gde će se muzičko takmičenje i održati.

Upravo na pomenutoj lokaciji Teya Dora proslavila je rođendan, a mi smo na društvenoj mreži Instagram imali prilike da zavirimo i vidimo kako je obeležen.

Antonio Ahel ATA Images

 

Iako mnogi misle da je dosta mlađa, pevačica je napunila 32 godine, dok su joj u duvanju svećica pomogle kolege, među kojima se izdvojio predstavnik Hrvatske.

Teya Dora rođendan je dočekala u lepršavoj beloj haljini uz koju je uklopila crne čarape i cipele u istoj boji. U rukama je držala raskošni buket cveća, dok je evrovizijska ekipa obradovala ne jednom, već trima tortama.

Pročitajte Teya Dora na ivici suza - Tata, nažalost, to nije dočekao

Pevačica je čitavo veče blistala od sreće, a njene kolege, koje su se ubrzo latile mikrofona i počele da pevaju dobro poznate pesme, pobrinuli su se da rođendan Teye Dore bude nezaboravan.

Instagram

 

Podsetimo, Teya Dora je za vikend imala probu, a snimci su postavljeni na zvaničan kanal „Evrovizije” na Tiktoku.

Pročitajte Teya Dora iznenađuje pred odlazak u Malme, došlo je do promene

Klip naše predstavnice je među najgledanijima od svih takmičara iz prvog polufinala u kom nastupa, te tako već broji oko 800.000 pregleda, baš kao i onaj predstavnica Ukrajine.

Jedino predstavnica Poljske iz ovog polufinala ima znatno više pregleda, oko 1,2 miliona.

Neki od ovogodišnjih favorita, poput predstavnika Hrvatske, imaju manje pregleda (oko 650.000), a da li je ovo pokazatelj kako će proći sledeće nedelje u Malmeu pokazaće vreme.

Komentari. (0)

Loading