Teya Dora

Teya Dora iznenađuje pred odlazak u Malme, došlo je do promene

Autor:

24.04.2024 16:40

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Teya Dora pred odlazak u Malme otkrila šta priprema za tamošnju publikuOvogodišnja predstavnica na Evroviziji Teya Dora danas je ispraćena u Malme.

Pevačica je srca publike osvojila kako prelepom pesmom „Ramonda“, tako i scenskim nastupom, a pred odlazak na takmičenje poručila je da će promeniti detalj u koreografiji, ali i na kostimu.

Antonio Ahel ATA Images

 

- Nisam se još spakovala, samo su tri kofera sa kostimima spremna. Uzbuđenje je uvek tu, ali sam uvek mirna, nemam tremu trenutno.

Strefiće me kao za PZE, ona pozitivna. Nemam rituale pred nastup, samo hodam, ćutim i razmišljam. Ljudi će biti baš ponosni - rekla je na početku, te je dodala da li nešto planira da promeni:

Pročitajte Ramonda objavljena na zvaničnom Eurosong profilu, ono što je usledilo nakon toga je nezapamćeno

- Videćemo jer je scena tamo potpuno drugačija. Kroz probe će se sigurno promeniti neki kadar, kako bi sve bilo najlepše.

Za sada sam zadovoljna svime. Imam jedan momenat u koreografiji koji sam promenila, da se sve završi efektnije. Kostim će biti drugačiji, biće druge boje.

Treba da verujem u pobedu. Moj tim i ja se volimo i podržavamo, iskreni smo u tome što radimo i mnogo je lepa energija, to je najbitnije. Taj mir koji svi imamo može da nam donese veliki uspeh - poručila je naša predstavnica.

Komentari. (0)

Loading