Teya Dora

Za sreću malo treba: Ovde je odrasla Teya Dora, Beograd je tada delovao kao san

Autor:

09.05.2024 10:36

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dom Teye Dore nalazio se ovde....



U švedskom gradu Malmeu predstavnica Srbije maestralno se izborila za svoje mesto u finalu „Evrovizije“. Privatni život muzičke zvezde intrigira javnost, a ovoga puta otkrivamo gde je odrasla Teya Dora.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Porodični dom Teye Dore u Boru posetila je ekipa emisije ”Metar moga sela”, a pogled na staru zgradu u kojoj je provela detinjstvo u njoj budi najlepše uspomene.

Pročitajte Teya Dora hipnotisala Evropu, spektakularan nastup srpske predstavnice u Malmeu (video)

Naime, srpska predstavnica rođena  je u Boru 1. maja 1992. godine.

Ćerka je poznate novinarke, dizajnerke i autorke Jasne Jojić i slikara i grafičkog dizajnera Dragana Pavlovskog Gandre, koji je preminuo 2021. godine.

Od malih nogu je bila usmerena na muziku, pa je paralelno sa srednjom školom pohađala i Muzičku školu "Dr Vojislav Vučković". Iako godinama živi u Beogradu, dom Teye Dore u Boru uvek će biti njeno utočište.

Komšije o njoj imaju samo reči hvale, a ovih dana pružaju joj veliku podršku i nadaju se pobedi na popularnom muzičkom takmičenju.

- Ceo grad će da bude uz nju, to je naše dete. Samo neka ostane takva kakva je, smatram da će da dodirne vrh Evrope - rekao je prvi komšija.

Pročitajte Astrološkinja otkriva šta čeka Teya Doru na Evroviziji, datum rođenja igra važnu ulogu

Podsećanja radi, Teya Dora je spektakularnim nastupom prve polufinalne večeri oduševila svetsku i domaću javnost, a pesma ”Ramonda” kojom se predstavila ima posebno značenje. 

- Ramonda ima više značenja, ali onako kako ja volim da je vidim jeste kao jedan srpski feniks.

Govori o tome kako iz velike patnje može da se izađe kao pobednik, baš kao što je ramonda - otkrila je nedavno mlada pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

 

Komentari. (0)

Loading