Jovana Joksimović

Jovana Joksimović smršala 25 kg, prepolovila se (foto)

Autor:

19.05.2024 09:01

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Besprekoran izgled Jovane Joksimović svi komentarišu, u ovome je njena tajna



Jovana i Željko Joksimović godinama uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su sin Kosta i bliznakinje Ana i Srna

M.M. ATA Images

  

Tokom gostovanja u emisiji „Ako progovorim” izgled Jovane Joksimović našao se na meti komentara, a lepa voditeljka otkriva kako joj je pošlo za rukom da posle porođaja skine više od 20 kilograma. 

Pročitajte Uska haljina, čokoladna torta i on - Zavirite na rođendansku proslavu Jovane Joksimović (foto)

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće.

Imam sreće da je moja konstitucija malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim.

Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - priznaje voditeljka. 

Pročitajte Lepša je od tebe - Reči Koste Joksimovića su Jovani slomile srce (foto)

Iako je za besprekoran izgled Jovane Joksimović zaslužena zdrava ishrana, ovom preukusnom desertu čak ni ona ne može da odoli. 

- Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto, to je moja slaba tačka. Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka.

Komentari. (0)

Loading