Jovana Joksimović

Postoji li nešto što ova žena ne ume? Jovana Joksimović trenira sport za koji je retko ko čuo i u njemu briljira (foto)

Autor:

03.10.2023 17:00

Foto:

Foto:

Trening Jovane Joksimović u mnogome joj pomaže da figuru održi savršenom



Nova jesenja sezona na malim ekranima je počela nedavno, a dobro jutro poželela je i Jovana Joksimović svim gledaocima nakon zaslužene letnje pauze. Voditeljka je odmorila i napunila baterije za nove radne pobede, a mnogi su komentarisali da nikada nije bila lepša.

Letnje mesece trudila se da što više provede na primorju sa suprugom i decom, a osim preplanulog tena, urednica jutarnjeg programa K1 televizije može se pohvaliti savršenom figurom. Za to je osim ishrane zadužen i trening Jovane Joksimović.

Instagram

 

 

Majka troje dece i uspešna poslovna žena u svoj zgusnut svakodnevni raspored uspe da ubaci i vreme kada uživa trenirajući sport za koji je malo ko čuo u našoj zemlji. Naime, voditeljka je nedavno otkrila da uživa vežbajući padel nešto više od dve godine.

Kako je istakla, cela porodica, počev od njenih roditelja uživa u ovom još uvek nepopularnom sportu u našim krajevima. Ona je za padel saznala u Atini jer Grci igraju istim žarom kao i Španci koji su glavni zagovornici ovog sporta u svetu.

 

 

Trening Jovane Joksimović okupi čitavu porodicu

 

Pre izvesnog vremena na "Instagramu" osvanula je fotografija Željkove supruge, u izdanju u kom nismo navikli da je viđamo do sada. Ovog puta bila je obučena u sportskom duhu, u kratkoj suknji u formi šortsa, majici na kratke rukave i sa kačketom na glavi. 

A u trenucima dok je igrala meč, Jovana je obukla lagodni roze komplet, šorts i majicu, kako bi joj bilo udobno dok se bori za pobedu. Nije tajna da novinarka vodi računa o načinu života i ishrani, ali verujemo da i trening Jovane Joksimović u mnogome pomaže da njena figura ostane vitka.

Pročitajte Danas jedna od najlepših voditeljki, a nekada... Ovako je Jovana Joksimović izgledala pre 22 godine (foto)

 

Padel je sport koji u mnogome podseća na tenis. Potrebna vam je slična oprema kao za tenis, a u Španiji je već nekoliko godina najzastupljeniji. Može se reći da je mešavina tenisa i skvoša, a u Srbiji tek poslednjih nekoliko meseci se o njemu govori. Od javnih ličnosti za sada tek nekolicina sportista se pored Jovane Joksimović okušala na terenu.

 

 

Instagram

 

 

Podsetimo, voditeljka je u mladosti trenirala rukomet i u timu bila najbolja igračica. Ipak, zbog fakultetskih obaveza odustala je od profesionalne karijere iako su joj mnogi predviđali velike uspehe.

Komentari. (0)

Loading