Jovana Joksimović

Danas jedna od najlepših voditeljki, a nekada... Ovako je Jovana Joksimović izgledala pre 22 godine (foto)

Autor:

26.09.2023 19:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Jovane Joksimović se u potpunosti promenio, fotografija govori više od rečiJovana Joksimović, jedno od najlepših lica naših malih ekrana prepoznatljiva je po svom ležernom, ali otmenom stilu i vanserijskoj lepoti koja oduzima dah. 

Na društvenim mrežama prati je 115 hiljada ljudi, a izgled Jovane Joksimović neprestano se komentariše.

Instagram

 

Iako je na nagovor roditelja završila Ekonomski fakultet, Jovana je bila svesna da se tim poslom neće baviti. Promena profesije bila je jedino rešenje, a sudeći po uspehu koji je postigla nije nimalo pogresila. 

Izgled Jovane Joksimović na početku bio je potpuno drugačiji

Karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele započela je 2001. godine a BK televiziji kao voditelj emisija „Blokbaster“ i „Trejler“, a izgled Jovane Joksimović se tada potpuno razlikovao od današnjeg. 

Pročitajte Jovanina majka bila je očajna, zauvek je promenila ćerkin život ovom odlukom

Sudeći po fotografiji koju je jednom prilikom podelila na svom profilu voditeljka je u to vreme imala crvenu kosu i paž frizuru, a primetno je da je imala i nekoliko kilograma više nego sada. 

Instagram

 

Jovanin stil se sasvim prirodno menjao tokom godina, međutim, njeni pratioci smatraju da je na početku karijere bila podjednako lepa kao i danas. 

Komentari. (2)

Loading
Ja

27.09.2023 12:16

Ona bez šminke ne liči ni na šta.O aroganciji tek ne treba komentarisati ,jako nekulturna i bezobrazna prema gostima koji joj ne idu niz dlaku.Zahvaljujuci mužu je tu gde jeste.

Milan

04.10.2023 20:30

Daleko je ona od najlepsih