Danijela Dimitrovska

Zar u tome na plažu? Stajling Danijele Dimitrovske na obali mora ne viđate često (foto)

Autor:

08.05.2024 19:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stajling Danijele Dimitrovske uvek privlači pažnju, kako biste je vi ocenili?Budući da je kao jako mlada zakoračila u svet mode, Danijela Dimitrovska oduvek je znala kako da se obuče.

Manekenka, a odnedavno i voditeljka, redovno oduševljava modnim izborima, pa je svaki novi stajling Danijele Dimitrovske i te kako zapažen. Ništa nije bilo drugačije ni danas.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Atraktivna brineta oglasila se sa Amalfi obale, gde trenutno boravi, i sa svojim pratiocima podelila kako izgledaju njene pripreme za plažu.

Manekenka je pred kamerom birala odevne kombinacije, a haljina koju je na kraju odabrala, malo je reći, bila je upečatljiva.

Pročitajte Danijela Dimitrovska ima trik kako da razbijete monotoni stajling samo jednim komadom odeće

Naime, Danijela je plažom prošetala u dugoj, elegantnoj haljini sa animal printom. Dubok dekolte bio je u prvom planu, a stajling je upotpunila choker ogrlicom i sa još nekoliko komada nakita.

Ona je uz to uparila baletanke, što je ponovo bio neočekivan izbor. Stajling Danijele Dimitrovske na mrežama je izazvao lavinu komentara.

Instagram

 

Dok jedni misle da je haljina koju je odabrala previše elegantna za šetnju plažom, drugi kažu da nije ni važno jer joj perfektno stoji.

Kako se vama čini stajling Danijele Dimitrovske?

Komentari. (0)

Loading