Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović je ikona stila, haljina neobične boje stoji joj kao salivena (foto)

Autor:

09.05.2024 14:59

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Haljina Aleksandre Jeftanović istakla je njenu ženstvenost



Aleksandra Jeftanović je u društvu Danijele Dimitrovske, Dušana Petrovića, Mine Milutinović i Matee Milosavljević otputovala u Italiju, tačnije na Amalfi obalu. 

Ata Images

 

Fotografije sa putovanja rado deli na društvenim mrežama, a predivna haljina Aleksandre Jeftanović posebno se dopala pripadnicama nežnijeg pola. 

Pročitajte Od pionirskog stila do zvezdanog sjaja - Pogledajte kako je Aleksandra Jeftanović izgledala na početku karijere (foto)

Atraktivna voditeljka (48) pozirala je u uskoj zelenoj haljini koja savršeno prati liniju tela, a spiralni izrez u predelu dekoltea čini ovu kreaciju neverovatno izazovnom. 

Jednostavna, a moćna haljina Aleksandre Jeftanović stoji kao salivena, a celokupan stajling zaokružila je visokim potpeticama i diskretnim nakitom.

Savršeno stilizovana kosa i diskretna šminka istakle su Aleksandrinu prirodnu lepotu, a komplimenti na račun njenog istančanog modnog ukusa i besprekornog stila ne prestaju da pristižu. 

Pročitajte Zgodni advokat - Aleksandra Jeftanović u zagrljaju voljenog supruga, nikad viđena fotografija

Haljina Aleksandre Jeftanović koju možete OVDE pogledati pogodna je za specijalne prilike, a u njoj će se svaka dama osećati poput princeze iz bajke.

Komentari. (0)

Loading