Aleksandra Jeftanović

Zgodni advokat: Aleksandra Jeftanović u zagrljaju voljenog supruga, nikad viđena fotografija

Autor:

02.06.2023 21:15

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Suprug Aleksandre Jeftanović retko se pojavljuje u javnosti, ali jedom prilikom voditeljka je podelila fotografiju sa venčanja



Jedno od omiljenih TV lica Aleksandra Jeftanović, osim što je ostvarila uspešnu karijeru, uživa u ulozi supruge i majke.

Lepa voditeljka već sedam godina u srećnom je braku sa Aleksandrom Švrakom sa kojim ima sina Aleksu i ćerku Anu.

Marko Vulević

 

O svom privatnom životu Aleksandra ne govori puno, ali javnosti je poznato da je suprug Aleksandre Jeftanović uspešan advokat.

Pročitajte Buduća manekenka - Ćerka Aleksandre Jeftanović osvojiće vas stajlingom, a kako se tek snalazi ispred objektiva nećete verovati (foto)

Suprug Aleksandre Jeftanović ne voli da se eksponira, gotovo da se ne pojavljuje u javnosti, pa je samim tim medijima još više intrigantan.

Voditeljka ipak nije odolela pa je jednom prilikom podelila njihovu fotografiju sa početka veze, a ono što je svima zapalo za oko je da su prelep par.

Suprug Aleksandre Jeftanović je visok, smeđ i i te kako zgodan, kažu brojne dame koje Aleksandru prate na društvenim mrežama.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom ― nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je svojevremeno Aleksandra u emisiji "Magazin In".

Pročitajte Dugo ga je krila - Upoznajte tajanstvenog supruga Sanje Kužet, baš su par (foto)

- Ja sam u 39. godini rodila Anu i samim tim mislim da sam 'full time' mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim.

Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga – izjavila je jednom prilikom Aleksandra o deci.

- Aleksandra Jeftanović i Aleksandar Švraka stali su na ludi kamen u septembru 2016. godine pred oko 150 zvanica, a ona je na svadbenoj ceremoniji umesto venčanice nosila čipkano odelo koje je kreirao Darko Kostić.

Podsetimo, voditeljki je ovo drugi brak.

Prethodno je bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića, ali taj brak nije potrajao.

Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić

 

Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić

 

Andreja Damnjanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading