Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović u belom od glave do pete, kraljica stila

Autor:

10.11.2023 11:12

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Stajling Aleksandre Jeftanović oduševioAleksandra Jeftanović sa pravom važi za jednu od najbolje obučenih dama na javnoj sceni. 

Popularna voditeljka nedavno je prekinula dve i po decenije dugu saradnju sa Boškom Jakovljevićem i nakratko se povukla u medijsku ilegalu.

Ipak njeno poslednje pojavljivanje i stajling Aleksandre Jeftanović na jednom prestoničkom događaju ne prestaju da se komentarišu.

Instagram

 

Poslovna pauza Aleksandri je veoma prijala, te se pojavila nikad lepša na jednom dešavanju u srcu Beograda posvećenom modi. A ona je jednom više sa razlogom pokazala zašto njen stil dame obožavaju.

Voditeljka je ovog puta igrala na kartu jednostavnosti i upečatljivosti. Ponela je belo odelo ravnog kroja, dok su se pantalone pri dnu širile. 

Stajling Aleksandre Jeftanović provereno je dobar za bilo koje prilike

Od asesoara ponela je efektne minđuše koje su dale posebnu notu glamura i sofisticiranosti celokupnom autfitu. Kako bi „razbila” monohromatski stil, odlučila se za crne otvorene sandale sa cirkonima. 

Instagram

 

Stajling Aleksandre Jeftanović pobrao je samo pozitivne kritike, a TV lice uživa da pokazuje kako žena može biti savršeno stilizovana bez mnogo muke.

Pročitajte Aleksandra Jeftanović napustila Boška - Šuška se da je svemu prethodila teška svađa, oglasio se i voditelj

Neretko voditeljka nosi odevne komade koje svaka žena može da priušti i baš zbog toga je Jeftanovićeva prećutna kraljica stila trenutno na javnoj sceni.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading