Yasenka

Noćna nega kao ključ negovane kože!

Autor:

20.05.2024 11:46

Foto: Yasenka Promo

Foto: Yasenka Promo

Yasenka proizvodi za savršenu kožu



Na spavanje ne smemo sa šminkom na licu! Jedno je od prvih pravila nege kože koje smo svi čuli. S vremenom ćemo više pažnje početi da obraćamo na "skincare" i kvalitetnu negu kože.

Za vreme "beauty" sna koža ulazi u reparativnu fazu. Zato je večernja rutina jako važna kako bi se koža nahranila i odmorila i kako ujutro ne bismo izgledali umorno i sivo.

Yasenka Promo

 

Koji su koraci u kvalitetnoj večernjoj nezi?

Čišćenje kože

Preporučuje se dvostruko čišćenje za skidanje šminke, SPF-a, svih nečistoća koje su se tokom dana nakupile na koži.

U prvom koraku dobro je koristiti uljani čistač ili balzam za čišćenje za skidanje šminke, a prednost im je da odgovaraju svim tipovima kože.

Drugi korak je nežno sredstvo za čišćenje koje će skinuti masnoću prethodnog čistača a da ne nadraži kožu i treba da otvori pore da bi sve kreme i serumi mogli da nahrane kožu.

Serumi za ciljane tretmane

Ovaj korak je opcionalan i zavisi od vaših ciljeva s kožom. Tu možete da koristite serume s kiselinama, retinalom, za hiperpigmentaciju, ili proizvode protiv akni.

Ako je vaš cilj antiejdž i koža bez upala i akni, predlažemo vam da probate Yasenkin serum sa retinalom: "Skinage Retinal Power".

Retinal je najjači oblik vitamina A koji može da se dobije u slobodnoj prodaji i jači je od seruma sa puno proširenijim retinalom.

Retinal vs. retinol:

retinal deluje 11 puta brže od retinola,
retinal je antibakterijski,
retinal manje iritira kožu,
proizvodi sa retinalom su teži za pravljenje.

U Skinage Beauty Retinal Power serumu možete da pronađete moćnu kombinaciju 0.05% retinala, vitamina B3 i B5 i hijaluronske kiseline za ujednačen ten i dugotrajan mladalački sjaj.

Yasenka Promo

 

Hidratantni serum

Serume sa hijaluronskom kiselinom preporučuje skoro svaki dermatolog jer su jako dobri u vraćanju vlage našoj koži i sprečavanju suvoće i dehidratacije. Jako su korisni nakon seruma sa kiselinama i retinoidima jer oni isušuju kožu.

Svako treba da ima serum sa hijaluronom kod kuće za vetrovite dane ili sunčane kada se koža dodatno isuši i samo krema nije dovoljna, a ako imaju u sebi još nešto osim hijaluronske kiseline, onda je to još bolje. Tu u priču ulazi Yasenkin 2u1 serum: Skinage Hydra booster.

Yasenka Promo

 

Njegovo dvostruko delovanje omogućuju njegovi pomno odabrani sastojci. Hijaluronska kiselina i provitamin B5 hidriraju kožu i zadržavaju vlagu u najdubljim slojevima kože. "Maxytril™ 3000 peptid" naziva se i „čarobnim sastojkom“ jer podstiče proizvodnju kolagena. Redovna upotreba peptida dokazano pomaže u podmlađivanju kože.

Hidratana krema

Nakon seruma na red dolazi krema kako bi sve sastojke iz seruma zadržala u dubljim slojevima, ali i nahranila gornje slojeve kože. Noćna kreme treba da bude što hranljivija, ali treba obratiti pažnju da ne zatvara pore.

Krema pomaže u obnavljanju kožne barijere, pomaže u podmlađivanju i zdravlju kože, ali i sprečava isušivanje jer samo hidratantni serum nije dovoljan za kvalitetnu hidrataciju kože.

Skinage Collagen Production Cream Intense je anti-age krema formulisana s ARGIRELIN™ inovativnim peptidom koji oponaša delovanje botoksa, a deluje na više nivoa:

Yasenka Promo

 

smanjuje pojavu bora,
popunjava fine linije,
deluje na zatezanje kože vraćajući joj elastičnost.

Njena moćna formula odlična je za negu zrele kože ili kao završni korak u noćnoj rutini jer podstiče intenzivnu proizvodnju kolagena smanjujući vidljivost bora, rešava teško održavanje vlažnosti, neprijatan osećaj zatezanja, iritaciju i vidljive znakove dehidratacije.

A ako nisi stigla da odradiš celu noćnu negu pre spavanja i ujutru je koža pospana i siva, Skinage linija i za to ima rešenje: Skinage Collagen Production Cream Intense.

Yasenka Promo

 

Ona u sebi ima Dawnenergy™ peptid koji budi kožu i pomaže joj da izgleda sveže i odmorno ujutro. Ova krema je laganije teksture i idealna je za jutarnju hidrataciju bez prevelikog „zatvaranja“ kože sa puno sastojaka.

Promo

Komentari. (0)

Loading